Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Susjedi donijeli deke, suncobrane

VIDEO Devet sati na kiši čekala hitnu pomoć nakon što je pala: 'Ovo je sramotno'

žena
Screenshot
16.10.2021.
u 18:31

Ogorčena obitelj požalila se na zdravstveni sustav dodajući da je ovo što se dogodilo sramotno

Rita Tonks (87) slomila je kuk nakon što se 4. listopada poskliznula u engleskom Shropshireu. Pozvana je hitna pomoć i osoblje je savjetovalo da žena ostane ležati nepomično dok oni ne dođu. U pomoć su joj priskočili susjedi, noseći suncobrane, kišobrane i deke da ugriju nesretnu staricu koja je devet sati na kiši čekala dolazak hitne

Steve Tonks (63), Ritin sin rekao je da je 'sramotno' da je trebalo toliko vremena da hitna pomoć dođe po nju i odveze u bolnicu Princess Royal u Telfordu. Hitna je pozvana u 13.15 sati, ali došla je tek u 22 sata. 

'Jednom smo nazvali i rekli su nam da su zauzeti i da su svjesni što se dogodilo, drugi put kad smo nazvali čak su nam rekli da ih više ne zovemo. Kada je počeo padati mrak nazvali smo treći put i rečeno nam je da će iduće vozilo hitne stiže. No prošlo je još sat vremena prije nego što su stigli", ispričao je ogorčeni sin, piše Metro.

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar strukovna_perjanica
strukovna_perjanica
20:52 16.10.2021.

Ništa od razloga za ponovno opsjedanje doma ministra Beroša! Nije bilo u Hrvatskoj.

MA
maximinimax
20:46 16.10.2021.

Mi ne cijenimo to što imamo, mrmljamo na sve a niti neznamo što je to visokocivilizirana Evropa, valjda nije imala kvalitetno osiguranje pa su čekali možda umre

KP
Karlovacko pivo
18:38 16.10.2021.

Kad sam pročitao naslov pomislio sam da je riječ opet naših zviždača i zvonara al hvala bogu daleko od nas

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije