Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKRATKO ZAUSTAVLJEN PROMET

VIDEO Bura srušila napuštenu kuću na cesti kod Vinodola

Foto: Vinodolska općina
1/3
11.01.2022.
u 09:10

Zbog olujne bure na području Kvarnera bilo je srušenih grana i stabala

Zbog udara bure sinoć je urušena stara, napuštena kuća u selu Kričina kod Bribira, a kamenje i drugi materijal s kuće prekrio je cestu pa je za sav promet bila zatvorena cesta Bribir – Grižane, izvijestila je u utorak Vinodolska općina

Dio građevine ostao je prijeteći novim urušavanjem, a od Grižana do Bribira sada se moglo samo preko Crikvenice. Interventne službe bile su na terenu, izvijestili su iz Vinodolske općine.

Komunalni redar Haris Petričević kazao je za Večernji list da je cesta otvorena za promet od 2 sata, te da je sve sređeno zahvaljujući DVD-u Bribir, načelniku općine koji je na terenu bio do 2 ujutro te komunalnim redarima. 

VIDEO: Bura srušila napuštenu kuću na cestu kod Bribira

Zbog olujne bure na području Kvarnera bilo je srušenih grana i stabala. Tako je u Hreljinu stablo palo na prometnicu, ali su ga mještani brzo prepilili i uklonili pa nije bilo duljeg prekida prometa.

I za danas je Državni hidrometeorološki zavod izdao crveno upozorenje zbog vjetra za područje riječke regije i Kvarnera. Kroz Gorski kotar autocestom Rijeka – Zagreb, između čvorova Delnice i Čavle, mogu prolaziti samo osobna vozila.

 

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Joja
Joja
10:16 11.01.2022.

Ha, lani kad je bio potres one rusevine samo hrpa cigli, brez betona i armature. Onda drzava kriva

TA
Tarantula
09:48 11.01.2022.

Hoće li država financirati konstrukcijsku obnovu ove kuće?

Avatar kastanjer2
kastanjer2
10:04 11.01.2022.

Da za ovo čuju knezovi Bribirski što bi rekli?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije