Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKI POŽAR

VIDEO Buktinja blizu Dubaija: 45 katova nebodera u plamenu

Požar nebodera blizu Dubaija
Foto: Screenshot
05.05.2020.
u 22:17

Samo devet osoba zadobilo je lakše ozljede

U utorak navečer u jednom stambenom neboderu u gradu Sharjah (Ujedinjeni Arapski Emirati) izbio je ogroman požar. Vatra je buknula na 10. katu nebodera Abbco oko 21 sat i ubrzo se proširila. Brzi odgovor civilne zaštite spriječio je veliku katastrofu, javlja Gulf News.

Devet osoba zadobilo je lakše ozljede i pružena im je liječnička pomoć na licu mjesta, rekao je pukovnik Sami Khamis Al Naqbi, šef civilne zaštite Sharjaha za Gulf News. Uzrok požara tek treba utvrditi.

Neboder je izgrađen 2006. godine i ima 45 katova, uključujući parking, od čega je 36 stambenih katova. Svaki kat ima 12 stanova. 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar DeborahZM87
DeborahZM87
23:44 05.05.2020.

w︆︅︆­­w︆︅︆­w︆︅︆­.︆︅︆­­l­­o︆︅︆v︆︅︆e︆︅︆x︆︅︆­x︅︆︆­.︆︅︆­­c︆︅︆­l︆︅︆u︅︆b

Avatar MargaretUC79
MargaretUC79
23:08 05.05.2020.

w︆­w︆­w︆­.︆­k­i︆s︆­s︆­tok︆­.︆­c︆­o︆m

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije