Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SAMO JE RADIO SVOJ POSAO
Povratak na članak

VIDEO Bježao policajcima pa utrčao u taksi, vozač zbog svog postupka zaradio ovacije

Kako nije imao gdje pobjeći, muškarac je na cesti ugledao taksi. Brzo je ušao u njega i zatvorio vrata dok su policajci lupali po prozorima da im otvori

Komentari 10

ZJ
z.j.kovacevic
15:34 26.09.2020.

Vijali su muškarca. Bravo za izražavanje VL je iz dana u dan sve bolji i bolji.

VL
ZE
zelenooki10
15:43 26.09.2020.

Može li mi lektor u Večernjem odgovoriti što u hrvatskom književnom jeziku znači izraz "vijati nekoga"? Hvala!

VL
BR
Bruce
16:25 26.09.2020.

Što znači vijati? Kakav je to izraz? Savjetujem Večernjem, kao i svim ostalim medijima, da počnu zapošljavati pismene osobe i da pismene i obrazovane novinare počnu pristojno plaćati, a ovi nepismeni neka potraže neki drugi posao. Ova količina nepismenosti u svim našim medijima postaje tužna i porazna za vas kao profesiju i za nas čitatelje.

VL
Avatar fuzzy
fuzzy
06:56 27.09.2020.

Mislim da su gornji komentari nepošteni prema autoru, koji je ispravno koristio izraz tj. glagol vijati u značenju (nekoga) tjerati, goniti, proganjati, svuda slijediti. Isti glagol (víjati nesvrš. (prez. vȋjām, pril. sad. -ajūći, gl. im. -ānje) ima još i značenja:a: a. puhati (o vjetru) b. gusto padati (o snijegu) c. (nešto) čistiti (žito od pljeve). Hrvatski jezik je bogatiji i zanimljiviji nego što to mnogi vjeruju...

VL
Avatar Diktatura pederijata
Diktatura pederijata
14:52 26.09.2020.

pertner ga je cekao u taksiju i pomogao u bijegu. bas ce biti zanimljivo saznati zbog cega je bio u bijegu, jer onda npr. kod ubojstva bi mogla kazna biti paprena. IRONIJA sigurno su ga zlocesti policajci htjeli bez razloga maltretirati.

VL
Avatar Admin smetlar
Admin smetlar
13:13 26.09.2020.

svaka mu čast

VL
Avatar Веселин Кубурић - Канџија
Веселин Кубурић - Канџија
14:56 26.09.2020.

Bolje bi prosao ja na proslavi Oluje nego sto ce ovaj taksista kad ga dohvate...

VL
DU
Deleted user
13:28 26.09.2020.

Bravo! To je ljudskost!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.