Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Isplanirao napad

VIDEO Bio bez gaća: Uhvatili pedofila koji je u dizalu zlostavljao djevojčicu

uhvaćen pedofil
Foto: YouTube screenshot
1/2
21.02.2019.
u 11:55

Kad ju je zaskočio u dizalu, ruku joj je stavio na usta, strgnuo odjeću te se počeo skidati.

Ruskom 24-godišnjem pedofilu Dmitriju prijeti osam do petnaest godina zatvorske kazne zbog napada i zlostavljanja 14-godišnje djevojčice u Moskvi.

On je prošlog vikenda napao djevojčicu u dizalu zgrade u kojoj je živjela. Nisu se poznavali iako je i on živio nedaleko od nje. Napad je izvršio nakon što ju je pratio neko vrijeme pa je znao u koje doba će krenuti na nastavu, prenose svjetski mediji.

Kad ju je zaskočio u dizalu, ruku joj je stavio na usta, strgnuo odjeću te se počeo razodijevati. Zlostavljanje je nastavio i nakon što ju je izvukao iz dizala i bacio na pod. Mediji dodaju i kako ju je nekoliko puta udario.

 

Napad je prekinut nakon što je jedan stanar ušao u predvorje zgrade. Pokušao je zaustaviti 24-godišnjeg monstruma koji je pokraj prestravljene djevojčice polugol istrčao iz zgrade. Na sebi je imao samo majicu i jednu čarapu, a ostala odjeća ostala je na poprištu zločina.

Ipak, policija ga je nakon poziva stanara ubrzo uhitila, a te trenutke zabilježile su nadzorne kamere.

 

Komentara 54

Avatar BilanMandić
BilanMandić
13:31 21.02.2019.

Ne kužim zašto ga nisu izmlatili na licu mjesta?

DU
Deleted user
13:26 21.02.2019.

E moj Dimirtij, u ruskim zatvorima čekaju u redu na takve junake... Bit će ti rit kao A1 u srpnju.

Avatar nekakav
nekakav
12:31 21.02.2019.

u civiliziranoj hrvatskoj bi dobio jednu godinu, uvjetno... u zapadnoj europi i manje. jer pedofilija, znate, nije baš neko kažnjivo djelo...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije