Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sreća u nesreći

VIDEO Bijesni muškarac pokušao zapaliti susjedovu kuću, ali nije računao na jedan detalj

09.03.2019.
u 17:01

Video je ubrzo postao viralan, a razjareni muškarac je ismijan u komentarima

Ratovi susjeda nisu neobična pojava u Americi, a dokaz tome je i nedavni incident u Kaliforniji. Bijesni muškarac odlučio je zauvijek stati na kraj razmiricama s prvim susjedom pa mu je, ni više ni manje, pokušao zapaliti kuću.

Međutim, u 'žaru ludila' zaboravio je da susjed pored ulaznih vrata ima video nadzor koji je zabilježio ovaj nesretan pothvat. Video je ubrzo postao viralan, a razjareni muškarac je ismijan u komentarima.

'Zamisli da si toliko razočaranje da ni vatru ne znaš zapaliti' i 'Idući put probaj koristiti benzin umjesto vode' samo su neki od komentara. 

Pogledajte video:

Ključne riječi

Komentara 6

BA
BakaMraz
23:48 09.03.2019.

Bijesnog muskarca odmah odvedite veterinaru na pregled, jer iako samo zivotinje mogu oboljeti od bjesnila, nikad se ne zna, jelte.....

T1
t111
17:29 09.03.2019.

Drugi puta nemoj koristiti dizel...

Avatar scubacro
scubacro
17:34 09.03.2019.

...nece bit drugi put....he he he... vlasnik sada dobro zna kog ce ustrijelit na svom posjedu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije