Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POLICIJA TRAŽI POMOĆ

VIDEO Biciklist se bori za život nakon podlog poteza napadača

19.03.2019.
u 09:12

Napadača su opisali kao osobu staru između 20 i 30 godina. Policija moli pomoć onih koji su vidjeli incident

Britanska policija u potrazi je za nasilnikom koji je udario biciklista (30) tijekom vožnje zbog čega je muškarac pao i teško se ozlijedio. Nesreća se dogodila 10. ožujka u Hackneyu, a nesretni biciklist nalazi se u bolnici gdje se bore za njegov život.

Objavljena je i snimka na kojoj se vidi kako biciklist udara u automobil i pada na asfalt, dok napadač, također na biciklu, prolazi dalje. Napadača su opisali kao osobu staru između 20 i 30 godina. Policija moli pomoć onih koji su vidjeli incident, a pozvala je i druge ljude da se jave ako ih je isti manijak napao u Hackneyu.

Komentara 6

Avatar crvenikartonzbogistine
crvenikartonzbogistine
10:58 19.03.2019.

Izvještaj UN-a: Izraelske snage možda su počinile ratne zločine UN-ova komisija zaključila je da je upotreba smrtonosne sile prema Palestincima u većini slučajeva bila nezakonita.

Avatar crvenikartonzbogistine
crvenikartonzbogistine
10:54 19.03.2019.

Odlican video , a jeste sta vidjeli ? Tocno nekom ne treba dozvolitida ovakve gluposti objavljuje! Znam crveni dolazi od crvenog!

Avatar crvenikartonzbogistine
crvenikartonzbogistine
10:55 19.03.2019.

Jos zamislite u rubrici Svijet.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije