Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uznemirujuće

VIDEO Bešćutan napad: Izašao iz auta i teško ozlijedio umirovljenika

Vozač napao umirovljenika
Foto: Wochit
1/2
25.05.2019.
u 08:34

Umirovljenik je u napadu u jugoistočnom dijelu Londona teško ozlijeđen - između ostalog slomljeni su mu zapešće, nos i jagodična kost. Detektiv Luke Thomson rekao je da su ga ozljede mogle stajati života.

Policija traga za vozačem koji je izašao iz automobila kako bi napao 80-godišnjaka koji mu je prigovorio zbog prebrze vožnje.

Umirovljenik je u napadu koji se dogodio 21. travnja u jugoistočnom dijelu Londona teško ozlijeđen - između ostalog slomljeni su mu zapešće, nos i jagodična kost. Detektiv Luke Thomson rekao je da su ga ozljede mogle stajati života.

Muškarac je prelazio cestu sa suprugom, a na snimci, koju možete pogledati u galeriji, vidi se kako staje ispred srebrnog automobila koji ga je umalo pogodio te gestikulira prema njemu. U sljedećim trenucima može se vidjeti kako vozač zaustavlja automobil uz cestu, izlazi i trči za umirovljenikom kako bi ga gurnuo. Umirovljenik je pao i udario o cigleni zid, a hitna pomoć pronašla ga je u nesvijesti, piše Telegraph.

Napadač je bio bijelac obrijane glave star oko 40 godina, a u automobilu je bila i jedna ženska putnica.

Komentara 12

NE
Neo001
13:39 25.05.2019.

Umirovljenik je naučio kako se prelazi cesta, jer je mogao biti mrtav.

AR
Armagedon
12:51 26.05.2019.

Ovo kao da je u Hrvatskoj snimljeno...... a englezi su kao kulturan narod, moš mislit.... divljaci na kvadrat

Avatar Bojko
Bojko
11:50 25.05.2019.

Signurno nije englez... oni jesu svakakvi, da je bio mlađi, mislim napadnuti, onda i bi povjerovao... ovo će biti neki doseljenik, možda ist eu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije