Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VEČERNJAKOV IZBOR

VIDEO 8 najmoćnijih žena u hrvatskim medijima

09.03.2019.
u 15:38

Na Večernjakovoj listi 100 moćnih žena svoje mjesto pronašle su dame iz svijeta politike, biznisa, znanosti, kulture, scene... Donosimo vam i značajna imena iz svijeta medija

Komentara 3

DU
Deleted user
17:07 09.03.2019.

Jesenti milu bigulicu, mo'š mislit' moći i s njome povezanih navodno najmoćnijih žena u medijima. Ponašaš se i radiš točno onako i samo ono što ti naredi medijski vlasnik , za kojega često ne znaš ni tko je, ni što je ni odakle je, jer oni koji figuriraju kao vlasnici uglavnom to nisu, nego tek puki prenosioci naredaba i želja pravijh vlasnika. Drugim riječimna, jad i bijeda a ne moć. Pih!

NE
Neo001
16:20 09.03.2019.

Previše drugarica, jugosrpskih laprdalica ima na našim medijima kao što su šimić, popović, jukić, sever, mikleušič, gojen, munižaba, trbović, periša.... predugačak je niz , a najgori je JRT kojeg treba privatizirati, neka ga plaća soroš i partija za koje rade

BO
Bojnik
15:53 09.03.2019.

Ne shvaćam “najmoćnije žena u medijama” a u sredini slike prikaz krupnog muškarca!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije