Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEKOLIKO UMRLIH
Povratak na članak

Američki CDC pronašao više slučajeva zgrušavanja krvi nakon cijepljenja J&J-om

Koristi od cjepiva i dalje nadmašuju rizik i trenutno nisu potrebna ažuriranja politike cijepljenja, rekla je dužnosnica CDC-a Sara Oliver

Komentari 6

Avatar OMG_GMO
OMG_GMO
08:05 13.05.2021.

Zamislite cjepivo toliko sigurno da vam se prijeti da ćete ga uzeti, za virus koji je toliko smrtonosan da morate proći test da biste uopće znali imate li ga.

VL
DU
Duslikr
08:03 13.05.2021.

Što je sa srčanim udarima nakon pikice? To ne priznajete da je moguće posljedično iako se zna da je vecina srčanih udara uzrokovan poremećajem zgrušavanja...iako se zna da već sami spike protein oštećuje zidove krvnih žila što izaziva upalu...

VL
DA
DarthVader
19:43 13.05.2021.

Koje bedastoce ovi komentiraju. Nije cudo daje Hrvatska s takvima u banani.

VL
MK
mksdk
08:27 13.05.2021.

"12,4 slučajeva na milijun cijepljenih među ženama u dobi od 30 do 39" - 12,4 zabilježena i priznata slučaja (na milijun cijepljenih). Također, ostaje upitno koliki ju udio slučajeva gdje je započeo proces stvaranja krvnih ugrušaka a koji se nisu manifestirali, te koji mogu prouzročiti druge posljedice koje se neće direktno povezati s vakcinom. Također, zgrušavanje je bilo predviđeno unaprijed, tako da mi je smiješno čitati "iznenađenost" ovom pojavom.

VL
AA
aabbcc
12:03 13.05.2021.

"Koristi nadmašuju rizik"_ Koristi su uglavnom za pogrebna društva naprave obrt a ako ima jos nekih koristi od ubijanja zdravih ljudi napišite dole da narod zna koje su koristi i kome idu u djep? !!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.