Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izbori

Vidaković je novi šef HDZ-a Sisačko-moslavačke županije

HDZ (1)
Foto: Nikola Čutuk/Pixsell
1/4
28.04.2012.
u 13:45

Na izborma je pobijedio Ivana Šanteka, koji je dužnost obnašao u proteklom mandatu, te Josipa Kozarića, načelnika Sunje

Antun Vidaković novoizabrani je čelnik županijskog ogranka Hrvatske demokratske zajednice. Stranački izbori održani su danas u Domu kulture u Sisku, a za predsjednika ogranka kandidirali su se, pored Vidakovića, i Ivan Šantek, koji je dužnost obnašao u proteklom mandatu, te Josip Kozarić, načelnik Sunje. Predsjednika ogranka birao je 261 izaslanik, a od toga 137 glasova otišlo je aktualnom gradonačelniku Novske Antunu Vidakoviću, dok je Šantek dobio 98 glasova, a Kozarić 24.

– HDZ je 1990-ih zamislio državu, oslobodili smo je i obnovili. Nakon 2000. godine ova je stranka postala nešto što dotada nije nikad bila. Vjerovao sam u Sanadera, činio se kao idealni kandidat; studirao je i radio vani, brat mu je svećenik, a sestra časna sestra. A ispao je kleptoman. Uništio nas je projekt Sanader i svatko tko je bio upleten, mora se maknuti iz predsjedništva stranke. HDZ, koji je na koljenima, namjeravam vratiti gdje je i bio 1990. – prava desnica – poručio je Vidaković.

Diplomirani inženjer geodezije u HDZ je ušao u samom početku, a dužnost gradonačelnika obnaša već četvrti mandat. Vidaković ističe kako za predsjednika stranke neće glasati ni za koga tko ima veze sa Sanaderom.

– Na čelu HDZ-a moraju biti potpuno čisti, pošteni, kompetentni domoljubi – zaključio je Vidaković.

Komentara 3

Avatar madcap
madcap
14:02 28.04.2012.

Neće glasati ni za koga koji ima veze sa Sanaderom. Znači Kujunđić. U-struja pobijedila u Sisku.

BA
baniček
15:47 29.04.2012.

iskreno, mene bi bilo sramota biti u HDZ-u, i bilo kojoj drugoj hrvatskoj stranci...ne bi iz kuće izašao od srama...

MF
mfskolarac
09:09 01.05.2012.

šuker se najeo mesa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije