Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 87
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U borbi s teleopreterima

Vezao se lancem za baznu stanicu i spriječio njezino postavljanje

Radošić
Foto: MO Radošić
1/2
04.05.2015.
u 10:29

Mještani sinjskog Radošića u ponedjeljak su ujutro živim zidom spriječili postavljanje bazne stanice

Mještani sinjskog Radošića u ponedjeljak su ujutro živim zidom spriječili postavljanje bazne stanice koju jedan teleoperater namjerava postaviti na privatnu kuću.

Bilo je vrlo dramatično. Kamion s baznom stanicom pojavio se u 7,20 sati, a u vrlo kratkom roku okupilo se 20-ak ljudi. Prvi susjed, Nikola Crnac, koji se smatra najugroženijim, lancem se vezao za baznu stanicu. Oko 8 sati radnici su uvidjeli da od postavljanja neće biti ništa i kamion se povukao.

- Sramotno da je hrvatsko zakonodavstvo teleoperaterima dalo ovakvu mogućnost da rugaju i igraju sa zdravljem građana! - poručio je Miro Bulj, organizator prosvjeda i nezavisni sinjski vijećnik.

- Poručujem i pozivam teleoperatere da skinu već postavljene opasne antene iz centra Sinja,  a nove u naseljeno mjesto Radošić i ostala naseljena mjesta Cetinskog kraja postavljat neće! - izjavio je Bulj.

>> Na gradonačelnikovu zemljištu bazna stanica, građani se bune

Komentara 6

GI
gilesfra007
10:40 04.05.2015.

A mobitele hoce.

GV
golub Vaso
11:53 04.05.2015.

Joj, drz', ne daj, ajde Mogu me zadrze samo s gvozden lanac kad ugledam Vesnicu Zmijanac

DU
Deleted user
16:04 04.05.2015.

Vukovička, zavezao se a ne vezao se!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije