Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Krivotvorio dokumente

Veterinar lažno prikazao da su deseci goveda poklani u klaonicama više tvrtki

22.04.2014. Zagreb-  Na poljoprivrednom dobru Agronomskog fakulteta na Sljemenu odrzana je aukcija goveda s farme.  Photo: Boris Scitar/Vecernji list
Foto: Boris Ščitar/Večernji list
19.01.2016.
u 12:23

U evidencijama je unosio neistinite podatke o datumu i vremenu dolaska na klanje

Policija je kazneno prijavila 47-godišnjeg veterinara iz Slavonije zbog, sumnja se, “muljaža” u klaonicama. Bio je ovlašteni veterinar koji je nadzirao klaonice slavonskih tvrtki. No, osim svojom lozinkom, koristio se nezakonito lozinkama svojih kolega.

-U evidencijama je unosio neistinite podatke o datumu i vremenu dolaska na klanje te obavljenog klanja više desetaka goveda, i to većeg broja uzgajivača. Znao je, pak, da u navedene klaonice goveda nisu dopremljena radi klanja – izvijestili su iz PU osječko-baranjske. Sumnjiči ga se da je krivotvorio isprave.

Gdje su goveda završila, ako nisu poklana, policija nije otkrila.

>> 300.000 svinja manje u godini

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar Peterančan
Peterančan
12:27 19.01.2016.

Ništ novo. Kolko je samo kravica nestalo svojedobno u podravkinoj Danici? I "pojeo vuk magare".

VE
verrmaj
14:07 19.01.2016.

Dajte njegovo ime ,mozda je to isti za kojega znam da pravi muljaze ali mu nitko nista ne moze!!

DU
Deleted user
14:37 19.01.2016.

Nažalost u svakom segmentu hrtvatskog društva samo trulež, smrad i bolest. Nije on jedini veterinar koji to radi. I ne rade samo sa mesnicama i kalonicama. Nego i sa malim proizvodjacima. Uglavnom gdje stigne ko stigne kak stigne, mulja. Kadad bi ovaj izgubio licencu za rad i kad bi mu nacioinalizirali sve sto ima zbog ovoga, onda bi se svaki iduci priupitao.. jel da se bavim sa timglupostima ili.. ovako... jbg,,,,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije