Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Splitski lider

Veteran HNS-a: Izbacivanje Čačića je nemoralan čin, sve mi je to ljigavo!

Joško Dvornik
Ivana Ivanović/PIXSELL
07.04.2014.
u 13:20

- Baš me briga hoće li me izbaciti iz HNS-a nakon ovoga! - poručio je stranačkim kolegama Joško Dvornik.

Izbacivanje Radimira Čačića iz HNS-a je nedemokratski, nemoralan čin ljudi koji se boje njegovog povratka u politiku, izjavio je Joško Dvornik, član Središnjeg odbora HNS-a, jedan od osnivača stranke i donedavno dugogodišnji predsjednik splitske organizacije.

Rekao je to u programu Radio Splita, dodavši kako  mu je sve to ljigavo. - Baš me briga hoće li me izbaciti iz HNS-a nakon ovoga! - poručio je stranačkim kolegama i najavio da će se kada Radimir Čačić osnuje stranku on ionako u nju učlaniti.

Jedan od veterana HNS-a u Dalmaciji razbio je tako privid jedinstva narodnjaka u Splitu u podršci šefici Vesni Pusić koju Goran Kovačević, predsjednik splitske podružnice i aktualni dogradonačelnik, nastoji stvoriti.

>>Oko 204 člana zagrebačke organizacije HNS-a napušta stranku

>>Čačić i bivši HNS-ovci osnivaju Narodnu stranku - reformista

Komentara 4

Avatar petrolio
petrolio
13:50 07.04.2014.

još malo i HNS će spasti na 4-5 članova s pusićkom na čelu,hehehe

PO
podravec
14:37 07.04.2014.

HNS-ovci govore o moralu!

Avatar superhik74
superhik74
17:17 07.04.2014.

Sramota, izbacili ga samo zato sto je bio u zatvoru nakon sto je ubio par ljudi. Pa to je strasno, s takvim pedigreom (ubojstvo i zatvorska kazna) ulazi medju samu elitu Hrvatskih politicara (ministri, premijer itd. itd.)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije