Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
proračun

Vesna Pusić: Razmišlja se o zatvaranju nekih veleposlanstava

vesna pusić (1)
Daniel Kasap/PIXSELL
10.02.2012.
u 12:55

Ministrica je kazala da je proračun ministarstva u posljednjih šest do sedam godina smanjen za više od 30 posto

– Proračun Ministarstva vanjskih i europskih poslova trebao bi ostati isti. Ipak se razmišlja o zatvaranju nekih hrvatskih diplomatskih predstavništava – izjavila je na konferenciji za novinare ministrica Vesna Pusić, javlja HRT. Nije željela reći koja bi se predstavništva mogla zatvoriti, istaknuvši da se o tome još razmišlja.

Ministrica je kazala da je proračun ministarstva u posljednjih šest do sedam godina smanjen za više od 30 posto. Pusić je rekla da je funkcioniranje ministarstva dovedeno do ruba, naročito funkcioniranje diplomatsko-konzularnih predstavništava.

>>Cijeli tekst čitajte ovdje

Komentara 41

OB
-obrisani-
15:18 10.02.2012.

A je li se dotična gospođa ispričala gospodinu Vici Vukojeviću za besramne objede u Hrvatskom saboru?

LA
labin33
13:09 10.02.2012.

Napravi nam svima uslugu i zatvori Ministarstvo vanjskih i europskih poslova!

Avatar HRVATSKI CENTAR OIE
HRVATSKI CENTAR OIE
21:54 11.02.2012.

PITANJE ! Evo jedne za ljubitelje Europske Unije. Slovačka je prva zemlja članica EU-a koja je potvrdila u parlamentu hrvatski Ugovor o pristupanju Europskoj uniji.Naravno još se čeka potpis predsjednika Ivana Gašparoviča,ali što je sa ostalim zemljama pogotovo s Nizozemskom,jerr je i sama ministrica vanjskih i europskih poslova Vesna Pusić prije samog referenduma rekla da bi pomicanje istoga i za mjesec dana moglo naškoditi ratifikaciji te da o pomicanju referenduma nema govora. GDJE JE ZAPELO ?! HVALA

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije