Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Vesna Pusić: Kosor nije govorila istinu o dogovoru s Pahorom

vesna pusic
Duško Mirković
25.10.2009.
u 16:27

Premijerka Jadranka Kosor nije rekla javnosti cijelu istinu o svom dogovoru sa slovenskim premijerom Pahorom.

Premijerka Jadranka Kosor nije rekla javnosti cijelu istinu o svom dogovoru sa slovenskim premijerom Pahorom. Izjavila je to novinarima saborska zastupnica Vesna Pusić u Požegi koju je posjetila u sklopu svoje predsjedničke kampanje.

- U trenutku kada je premijerka Kosor postigla dogovor sa slovenskim premijerom o deblokadi mi smo znali samo za pismo koje je ona poslala u Švedsku, ali nekoliko
dana kasnije počelo se naslućivati da to nije jedini dogovor.

Da je to točno, potvrdilo se prije dva dana kada je u slovensku javnost  iz njihova Ministarstva vanjskih poslova procurio nacrt arbitražnog ugovora između Hrvatske i Slovenije koji je podloga za dogovor o načinu kako će se riješiti pitanje granice između naše dvije države.

Meni su danas prijatelji iz Slovenije dostavili taj dokument i on, ponavljam, potvrđuje da je osim onog što je našoj javnosti rečeno, premijerka dogovorila još nešto s premijerom Pahorom - rekla je V. Pusić. Tim nacrtom, dodala je, nije baš zadovoljna, ali o detaljima nije željela govoriti dok tekst ne prevede sa slovenskog i dobro prouči.

Ključne riječi

Komentara 222

OB
-obrisani-
16:53 25.10.2009.

Onda će Kosor morati potražiti neku drugu državu gdje će se sakriti.

SR
Srecko
16:39 25.10.2009.

Gospodjo Kosor ! Medjunarodni sud i amen !

VD
vjer.domo
23:57 25.10.2009.

ma dobro dali još netko vjeruje hns-u i pusićki???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije