Naslovnica Vijesti Hrvatska

Pusić: Šipuš nije znao, nije on zadužen za financije

Polako, sve u svoje vrijeme – njezin je odgovor na pitanje kada će biti imenovan novi ministar kulture
27. ožujka 2015. u 16:34 16 komentara 506 prikaza
Andrea Zlatar Violić,Vesna Pusić
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

- Neka pogledaju u jučer, komentar je ministrice Vesne Pusić na izjave iz HDZ-a kako obmanjuje javnost kada kaže da ostavka ministrice Zlatar Violić postavlja nove standarde.

- Polako, sve u svoje vrijeme – njezin je odgovor na pitanje kada će biti imenovan novi ministar kulture. Rekla je da ne zna kako je u ministarstvu poljoprivrede Tihomira Jakovine, također zabilježen sličan slučaj.

Na pitanje je li moguće da doministar Šipuš nije znao kako se diže novac rekla je da on u ministarstvu nije bio zadužen za financije.

- Tamo ima ljudi koji su zaduženi za financije – poručila je Pusić.

>> Udruga Promo: Berislav Šipuš ne smije biti ministar kulture

VISERA
EU FONDOVI
Inovacije: Radimo na razvoju robota koji će mnoge poštedjeti zamornog pretipkavanja podataka
 • Avatar Crvenikmer
  Crvenikmer:

  Ova Pusička u stranci ima same kriminalce.Navodno ima10 članova a više od polovice su sudski procesuirani, Ferenčak, Vlahušić, Zlatar Violić,

 • Deleted user:

  Još jedna notorna Pusičkina glupost je neznanje ne oslobađa od odgovornosti

 • ObrenM:

  Iako sam nekoliko puta procitao naslov niti sada ne mogu vjerovati,da sam procitao ono sto je napisano.Znao sam da Pusicka ne odise inteligencijom,ali da je tako ogranicena,da misli da ce ova njena blasfemija proci kod puka.Ovo nebi proslo u Vrapcu,Ugljanu ... prikaži još! ili bilo kojoj zdravstvenoj instituciji,koja se bavi osobama koji nisu svoji.Najneskolovaniji fizicki radnik zna,da u svojoj fimi ne moze po potrebi uzimati novac,pa ga kasnije u 100 rata vracati-ukoliko se to otkrije.Najnovija umotvorina ove tabula raze,kaze,da bi tu visu matematiku trebali znati samo ministri financija.Jadne UN,ne znaju koji bi danajski dar dobili dolaskom ove strucnjakinje.