Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Suđenje novinarki

Vesna Božanić Serdar ne osjeća se krivom za ubojstvo Ante Čikeša

sud split
Nino Strmotić/Pixsell
11.10.2012.
u 15:50

Suđenje se nastavlja krajem studenoga, kada će biti saslušani vještaci: patolog i psihijatar. Obranu će optužena novinarka iznijeti na kraju postupka

Suđenje novinarki Vesni Božanić Serdar zbog ubojstva partnera Ante Čikeša koje je započelo na Županijskom sudu u Splitu zatvoreno je za javnost.

Sudsko vijeće pod predsjedanjem sutkinje Katije Blaće prihvatilo je prijedlog Tonija Vukičevića, odvjetnika optužene, koji je iskoristio zakonsku mogućnost i predložio isključivanje javnosti jer je riječ o izvanbračnim partnerima te se štiti njihov privatni odnos.

Vesna Božanić Serdar ubila je Čikeša početkom godine, u svom stanu na Firulama, jednim ubodom noža u srce. Bila je pod utjecajem alkohola. Motiv ubojstva još uvijek nije poznat. Prvoga dana suđenja saslušano je pet svjedoka: troje članova obitelji Čikeš i dvoje zajedničkih prijatelja. Suđenje se nastavlja krajem studenoga kada će biti saslušani vještaci, patolog Antonio Alujević i psihijatar Borben Uglešić.

Vesna Božanić-Serdar pred sudskim vijećem jedino je kazala kako se ne osjeća krivom na način kako je tereti optužnica. Njezin odvjetnik Vukičević kaže kako će obranu iznijeti na kraju suđenja.

>>Splitska novinarka u pritvoru i zato da ne bi ponovila kazneno djelo

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije