Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zviždačica
Povratak na članak

Vesna Balenović prosvjedovala ispred Ine zbog otkaza

Otkaz u Ini dobila je prije 12 godina, nakon što je upozorila na nepravilnosti u toj tvrtki

Komentari 4

CH
Charlemagne26
13:03 31.01.2013.

"DORH 2011. godine priznao da su njezini navodi ipak bili točni." Super. Tko je zavrsio u zatvoru zbog pljackanja drzavne firme i korupcije? Ili je neko livo smetalo dobilo "6 mjeseci zatvora 2 godine uvjetno", kako ih se obicno nagradjujee za neodavanje sefova?

VL
MR
Mrzim_registraciju
20:46 30.01.2013.

Velika podrška heroini Balenović, i veliki palac dolje jadnom sijaču nepravde hrvatskom sramosuđu i lopovskim veleizdajničkim političarima.

VL
DE
dejure
20:56 30.01.2013.

To joj nije trebalo - unaprijed je bila osuđena na progone i prijetnje, jer velika je mafija u igri kad god se radi o INI, najbogatijoj "kravi muzari". Uzalud je tu prokazivanje i ukazivanje na korupciju, lopovluk, umješanost pantovčaka i i šire - šta je "uzorni" dorh učinio po tom pitanYU ? Baš ništa, nema vremena jer je opterećen "važnijim stvarima", kao progonom hdz-a, "kriminalne organizacije", sanadera i ekipe

VL
OB
-obrisani-
16:59 01.02.2013.

Pravna država dobro funkcionira od kada su na vlasti oni koji su i do sada podržavali sve one koje Balenovićka proziva. OProzivati će ona sve dok ne dođe neka vlada koja će u pravom smislu doprinijeti funkcioniranju pravne države, te ovakve kao ona po pravomoćnim rješenjima uz nagradu vratiti na njihovo radno mjesto. Ovo je za svaku osudu, ali i ona po primitku rješenja nije bila učinkovitija. Nemamo više vjere u bolje sutra. Ovo ide sve gore i gore. Vladajući vladaju i pokoravaju ali do kada.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.