Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZBORI

Vesna Balenović: Ozbiljno razmišljam o kandidaturi za predsjednicu

Vesna Balenović
Sanjin Strukić/PIXSELL
12.06.2014.
u 14:07

"Građani koji bi željeli mene vidjeti na toj odgovornoj funkciji vjeruju da bih njihova prava štitila podjednako srčano kako štitim prava zviždača"

Razmišljam o kandidaturi za predsjednicu Hrvatske, objavila je predsjednica Udruge Zviždač Vesna Balenović. Tvrdi da o tome dosad nije ozbiljno razmišljala, no brojni građani koji joj svakodnevno predlažu da se kandidira naveli su je da ipak razmisli o ulasku u izbornu utrku.

"Građani koji bi željeli mene vidjeti na toj odgovornoj funkciji vjeruju da bih njihova prava štitila podjednako srčano kako štitim prava zviždača. Do sada sam takve prijedloge uz osmjeh shvaćala kao kompliment i pohvalu za svoj dosadašnji rad. Sada o kandidaturi ozbiljno i razmišljam!", poručila je Balenović u priopćenju.

>> Kolinda Grabar Kitarović i službeno predsjednička kandidatkinja HDZ-a

Komentara 18

VI
vibrator
14:57 12.06.2014.

javite nam kad odluči, sada ozbiljno razmišlja, pa je pustimo na miru.

OB
Objektivno...
15:40 12.06.2014.

Ovo još nije zemlja zviždača... Ovo je zemlja u kojoj je fora što više maznuti na način na koji to još nitko nije do tada učinio. Što više, to si veća faca... Da Zoki ima tojaše, sad kad vidi daa je izgubio izbore mogao bi konačno donijeti Zakon o zviždačima. Ako mu to ne bi pomoglo, gudbaj

LI
ličkiustanik
14:55 12.06.2014.

Gospođu cijenim a i njenoj hrabrosti se divim samo nažalost nema infrastukturu iza sebe koja bi mogla zaprijetiti lignjunu sa pantovčaka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije