Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Hrvatska

Veselica: Plenković mi je bio prijatelj u najtežim godinama, a Stipe Milanović je prekinuo kontakte

Želim naglasiti kako je Andrej Plenković bio moj prijatelj u najtežim godinama iza sloma Hrvatskog proljeća kada su Marko i Vladimir Veselica od strane Tita proglašeni državnim neprijateljima broj 1. i 2., kaže Vladislav Veselica
17. travnja 2021. u 17:22 89 komentara 48129 prikaza
Vladislav Veselica

Nakon što ga je predsjednik Zoran Milanović spominjao danas na obilježavanju 100. obljetnice Proštinske bune, oglasio se i Vladislav Veselica, član Uprave Janafa.

Zoran Milanović na 30. obljetnici akcije Plitvice i pogibije Josipa Jovića ODBACIO RAZLAZ BIH Milanović: Non-paper o mijenjanju granica na Balkanu je veliko sr**e

Milanović je, podsjetimo, govorio o Draganu Kovačeviću i aferi Janaf te je kazao kako je blizak Kovačevićev prijatelj Vladislav Veselica, sin Vlade Veselice, išao u razred s Andrejem Plenkovićem. Dodao je kako je kasnije, nakon što je radio u banci koja je propala, postavljen na visoku poziciju u Janafu.

– Vezano uz posljednji istup predsjednika Milanovića u kojem se dotakao i pokojne braće Veselica (moga strica i oca), želim naglasiti kako je Andrej Plenković bio moj prijatelj u najtežim godinama iza sloma Hrvatskog proljeća kada su Marko i Vladimir Veselica od strane Tita proglašeni državnim neprijateljima broj 1. i 2. Nažalost, isto se ne može reći i za Stipu Milanovića, vjenčanog kuma mog pokojnog oca dr. Vladimira Veselice koji je s mojom obitelji u razdoblju od 1972. do 1990. prekinuo svaki kontakt. Također, želim skrenuti pažnju kako je moj odnos s Draganom Kovačevićem bio isključivo profesionalan i formalan, a ne prijateljski ili interesno povezan, kako to insinuira Milanović – kazao je za Večernji list Vladislav Veselica.

Isprobajte
Nutricionistica otkrila neobičan sastojak uz koji pečeni krumpir uvijek ispadne hrskav i ukusan
Arena Centar
Spoj umjetnosti, ekologije i robotike
Zemlja čudesa unutar, i izvan, trgovačkog centra na ulazu u Zagreb