Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povratak na članak

Veseli Djeda Božićnjaci trebaju vašu pomoć

Ne želimo novčane priloge, no poželite li nam darovati bar jednu čokoladu, igračku, loptu, slikovnicu ili knjigu, dočekat ćemo vas raširenih ruku jer to znači da ćemo moći usrećiti jedno dijete više – poručuju Djedovi.

Komentari 2

DE
demokršćanin
12:51 09.12.2009.

DJEDOVI ČITAJTE! Pročitajte koliko je,po priznanju potrošio svaki predsjednički kandidat.A koliko će još potrošiti!Veliki \"ljubitelj\" svega ( a naročito novca) što se tiće Zagreba M.B. potrošit će toliko da bi se mogla izgraditi još jedna Klaićeva bolnica,a ne nabaviti samo po koja čokoladica.

VL
Avatar kresh_35
kresh_35
14:53 09.12.2009.

kakvi sad \"djedovi bozicnjaci\"??? nisu oni nestali? izgleda da jos ima fanova novokomponiranih hrvatskih izraza. djed mraz je bio a i bit ce jos duuuuugo

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.