Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEVJEROJATNO

Verbalno se sukobio zbog ukrcaja na trajekt pa onda nudio 1000 eura za lažno svjedočenje

Trajekt sv. Krševan na liniji Korčula - Orebić
Zvonimir Barisin/PIXSELL
24.08.2023.
u 08:41

Mladić je raspoređivao vozila na trajektnom pristaništu te se u jednom trenutku zbog nesuglasica oko ukrcajnog reda verbalno sukobio sa 64-godišnjim putnikom

Nije mu se dalo platiti prekršajnu kaznu, pa se dosjetio kako da riješi problem. Nuđenjem novca naravno. Za iskaz koji bi mu išao u prilog. Pa je sada osim za remećenje javnog reda i mira, jedan 25-godišnjak kazneno prijavljen za sprječavanje dokazivanja. I možda se pita, gdje mi je pamet bila...

A to zbog čega se našao u problemu, zbilo se 18. ožujka  prilikom ukrcaja na trajektnom pristaništu u Orebić. Mladić je raspoređivao vozila na trajektnom pristaništu te se u jednom trenutku zbog nesuglasica oko ukrcajnog reda verbalno sukobio sa 64-godišnjim putnikom. Netko je pozvao policiju, a nakon što su obavili očevid, utvrdili su da su obojica muškaraca vikala i međusobno se vrijeđala, pa su obojica prekršajno sankcionirana sukladno Zakonu o prekršajima protiv javnog reda i mira. No 25-godišnjak se očito teško pomirio s tim da mora platiti kaznu pa je sutradan prišao jednoj od osoba koja je bila na mjestu događaja. Tu je osobu pokušao nagovoriti da lažno svjedoči u njegovu korist.

– Naveo sam te kao krunskog svjedoka u prekršajnom postupku. Kada budeš svjedočio, kaži kako nisam prvi započeo sukob – kazao je toj osobi 25-godišnjak.

Nakon togu mu je kazao što točno treba kazati te na koncu za tu "uslugu" ponudio 1000 eura. Kada ga je osoba koju je to tražio odbila, kazavši da nije svjedočila sukobu pa nije vidjela što se dogodilo, 25-godišnjak nije odustao. Ponovio je svoj zahtjev i idući dan, no opet je odbijen.

VEZANI ČLANCI: 

Komentara 4

Avatar Purger_1993
Purger_1993
09:50 24.08.2023.

Dok su se oni prepirali ja san ih obojicu maka rukon s puta i iša prvi.

FR
FranjoTT
09:04 24.08.2023.

Možete li pogađati iz koje stranke je dotični?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije