Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
napad s motocikla

Venezuela: Zapucano na autobus predsjedničke kandidatkinje

venezuela, maria corina machado
Reuters/PIXSELL
13.11.2011.
u 15:38

Maria Corina Machado jedna je od kandidatkinja ujedinjene oporbe za izazivača Hugu Chavezu.

Nepoznati je par s motocikla zapucao na autobus Marije Corine Machado, oporbene kandidatkinje za predsjednika Venezuele, ali nitko nije ozlijeđen.

Do incidenta je došlo na istočnoj strani glavnog grada Caracasa, prenosi CNN, koji je tu informaciju dobio od kandidatkinjine glasnogovornice. Novine El Nacional objavile su fotografiju koja prikazuje dvoje ljudi na motociklu od kojih jedan, odjeven u crvenu majicu, drži pištolj uperen u autobus.

Sama Machado na svojoj je službenoj Twitter stranici objavila kako se ne boji te kako će se vratiti u četvrt unatoč napadu.

- Odgovorni za nasilje su male, ali naoružane grupe, koje ne predstavljaju demokratske vrijednosti četvrti - obznanila je Machado, koja će u veljači sudjelovati na izborima na kojima će ujedinjena oporba izabrati izazivača sadašnjem predsjedniku, socijalistu Hugu Chavezu.

Komentara 2

NA
NATOmrzac
16:49 13.11.2011.

Na nije kojim slucajem americka podvala kako bi Hugo Chavez.sve vise srozao kod naroda

Avatar kobra11
kobra11
17:11 13.11.2011.

13.11.2011. u 17:06h HipnosPajdaš je napisao/la: .......... Kome smeta Hugo Cavez?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije