Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
danas u večernjem listu
Povratak na članak

Veljko Marić: Zar ću prije dočekati smrt nego pravdu?

Sve sam bolesniji: muči me kralježnica, lijeva noga mi se koči... Srbi čekaju samo da umrem, kaže nam Veljko Marić

Komentari 23

AU
aunekustvar
21:55 11.02.2015.

Ne znam je li ili nije kriv, ali znam da mu je mjesto u Hrvatskoj. Zašto nije, vjerojatno radi svih licemjera koji su sjedali ili sjede u bilo kojem dijelu vlasti. Srboljupci i beskičmenjaci.

VL
ČS
Čuvaj se senjske ruke
22:20 11.02.2015.

Veljko Marić je žrtva hrvatske politike. Nekako sam došao do knjige "Veljko Marić-nisam kriv" neumornog Mladena Pavkovića. Pročitajte tu knjigu, sve piše. Marić je nevin. Igraju se s njime. Ljudi svašta govore a ne znaju činjenice.

VL
PA
patria
00:43 12.02.2015.

Dakle da je Republici Hrvatskoj uistinu stalo do obrane vlastitoga suvereniteta i časti, kao i do ljudskih prava, zdravlja i samoga života Veljka Marića, njenog kidnapiranog državljana, već bi odavno nešto poduzela, a to nešto svakako ne podrazumijeva samo usrdne molbe Srbiji, jer oni općenito kao narod i kao država nemaju nimalo milosti prema svojim žrtvama i razumiju jedino jezik sile, barem u nekakvom obliku. Riječ je jednastovno o tome da Srbija ovim slučajem šalje Hrvatskoj i više nego jasnu poruku, mi prema vama opet možemo raditi što god nas volja, dok Hrvatska istodobno provodi prema Srbiji opet svoju tradicionalnu politiku poniznosti i šutnje. Jednostavno Hrvatska se nije pokazala doraslom ponašanja jedne normalne suverene države kakva navodno je, a takvom politikom nećemo baš ptreviše daleko stići. Zbog ove sramote koja traje već pet godina sram me da sam Hrvat i državljan ovakve zemlje, sa ovako nesolidarnim, kukavičkim, prema van iskompleksiranim i poniznim, a prema svom bahatim, agresivnim i izdajničkim političarima, ali dobrim dijelom nažalost i takvim narodom.

VL
Avatar De.facto.de.jure
De.facto.de.jure
01:00 12.02.2015.

Aleksandar Vucic dolazi na inaguraciju Kolindi

VL
AP
apolon
09:33 12.02.2015.

Nismo imali povijesnu amneziju da bismo lako mogli zaboraviti da su upravo iz "prestonice" 90-91god. bile slane naoružane razbojničke bande po Hrvatskoj tkz.psi rata , da bi sada ta ista "prestonica" uzela sebi za pravo da bude ,zamislite...mjerilo pravde za bude ,zamislite...mjerilo pravde za Balkan????

VL
AP
apolon
09:44 12.02.2015.

Ako su proleterska djeca imala ili imaju amneziju o stvarnim uzrocima i posljedicama rata na "ovim prostorima" pa laprdaju o konglomeratu loših politika , primjer BiH-e najbolje dokazuje kako je u samom početku isključivo mirovna tkz.Gandijevska politika čak i nakonka politika čak i nakon pokolja Arkanovih razbojnika u Bijeljini 1992 god. bila posve pogrešna, veliko -srbi su time samo dobili na vremenu da zauzmu sve strateške važne pozicije! Sada bi ti ili njima slični nosioci velikosrpske politike zamislite bizarnost...željeli postati meritorni suci ratne tragedije "na ovim prostorima"!!!

VL
LI
list68
07:32 12.02.2015.

Kad su "branitelji" u pitanju, ni jednoj vlasti, nije baš stalo, bitno je samo riješiti ih se, na bilo koji način.

VL
FE
fefellerunt
10:44 12.02.2015.

Tako je to Mariću kad se naivno ide boriti za gomilu smeća , dok tvoja obitelj jedva preživljava, a ti truneš u zatvoru , dotle oni koji nemaju što je to rat voze skupocjene automobile, idu na skijališta i ismijavajuju ljude poput tebe , koji su naivno išli spašavati njihove beskorisne živote . zar očekuješ od gomile koja je tulumarila po studenstrkim dovoima i tjerala se uokolo da će ti ići pomoći? isto kao što pomažu ostalim branitlejima koje su protjerivali i zMORH-a kako nebi zarađivali u enormne mirovine od 3000 kn , a sada im i to žele oteti , jer kako bi se naše Hrvatice šminkale i mirisale kada bi imale plaćice manje od 6000 kn , a naši alfa mužjaci koji su nesposobni bili izdržati i tjedan slabašne vojne obuke davoze skupocjene automobile, ako se neće otimati od onih koji su spašavali njihove beskorisne živote

VL
AP
apolon
09:26 12.02.2015.

@ "pesek" ne lupaj...protiv Marića na Srbijanskom sudu svjedoci su bili (i biti će) četnici te izbjegli - pobunjeni Srbi ...zanimljivo i takav sud bi trebalo biti mjerilo nove pravednosti????rilo nove pravednosti????

VL
GO
goga12
07:08 12.02.2015.

To se rješava na srbijanski način.Otme se autobus npr.Lasta BG,i onda se mijenja za Veljka Marića.

VL
BB
bblc
07:28 12.02.2015.

štovani Hrvatski branitelju,nismo te zaboravili, i napustili.Znamo teško ti je,protuzakonita uhidba,kao i suđenje.Uskoro ćeš bit među nama,sigurno.

VL
Avatar PrincipGavrilo
PrincipGavrilo
06:59 12.02.2015.

Ako imate dokaze da nije kriv,dostavite ih srpskom pravosudju.Nikome nije u interesu da nevin covek bude u zatvoru,a da zlocinci poput Glavasa budu na slobodi.

VL
Avatar Čitatelj300
Čitatelj300
21:49 11.02.2015.

Nisam medicske struke ali podržavam eutanaziju za najteže bolesti! Koje su to patnje da zadnjih 5-10 godina svojeg života živiš na aparatima kao biljka i koji je to financijski teret obitelj. Naravno da liječnicima odgovara kad su im najteži bolesnici zapravo najveći izvor prihoda.

VL
DP
Dule Pacoov
23:54 11.02.2015.

Zlocincima je mesto iza brave.

VL
Avatar jmu
jmu
01:31 12.02.2015.

po zasluzi Veljo

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.