Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čistke na Prisavlju
Povratak na članak

Veljko Jančić dobio otkaz, metla čeka i Ured glavnog ravnatelja!

Umjesto desetak bivših Sutlićevih savjetnika Popovac će imati samo dva pomoćnika i jednog savjetnika. Počela je i akcija čišćenja honoraraca: bez ugovora ih je ostalo već 19 u IP-u.

Komentari 5

BI
bizzwizz05
23:52 01.04.2010.

kad je loš restoran, nije bitno ko ti servira hranu!!

VL
VO
VolimZagreb
04:33 02.04.2010.

Kaos i nepotizam u cijeloj državi. Joj bože što nas je snašlo...to još 100 godina ne bu na dobro... Fala bogu to ne bum doživel!

VL
VI
Vito
07:50 02.04.2010.

Koliko ih je zaposleno, a stalno gledamo strane sapunice i reprize istih. Uz to mi ih plaćamo, a za uzvrat nas časte reklamama. Dužnost javne televizije je obrazovanje i objektovno informiranje. Vidjet ćemo hoće li izbaciti objektivne novinare i urednikeike i ostaviti poslušnike i kaputaše. U zadnje vrijeme su počeli u goste dovoditi ljude s mozgom pa pretpostavljam da zbog toga čiste emisiju \"Hrvatska uživo\". Tako da će prema svemu viđenom ostati kaputaši i stručnjaci za pranje mozgova. Jer je vrijeme kad vlasti nije milo da ju kritiziraju djelatnici javnih medija. A to se sve više događa s opravanim razlogom i sve jasnije određuje da je i samim novinarima postalo jasno kako više ne mogu zamatati smrad u mirišljavi papir. To vlast ne može trpjeti, pogotovo vlasnica stana, premijerka i predsjednica znase partije, čiji se stanar bacio kroz prozor prognaničkog stana dok je ona bila ministrica obitelji. Skinula metlu sa suvratnika i počela čistku. No, sad su tu novinari koji isto imaju metle pa ćemo vidjeti tko bolje čisti.

VL
Avatar MarkoHR
MarkoHR
10:09 02.04.2010.

HTV je \"hrvatska\" još jedino u svojem nazivu, ničemu drugome! Nakon 2000. temeljito je počišćen sav hrvatski kadar, bivša udbašica Mirjana Rakić dovela je na HTV sasvim nove kadrove, naravno - samo one koji zadovoljavaju stroge partijske i ideološke kriterije,, a od tih novinara velika večina su srpske nacionalnosti. Nakon što je izvršena čistka i instalirani podobni i odabrani novinari i urednici, SDP je donio novi zakon o medijima, kojim je takvo stanje zabetonirano za sva vremena. I sada se ta televizija okomljuje i napada sve druge u ovoj državi, a oni sami su leglo kriminala, neprofesionalnosti i tendeciozne propagande, a trebali bi biti nacionalna televizija Hrvatske.

VL
KR
krka
13:53 02.04.2010.

Nebi komentiral trošenje novca Hrvatskih građana koji uplačuju svaki mjesec na ime pretplate,već samo jedna konstatacija:\'\' kad u javnoj kući posao loše krene, mijenjaju se k..ve\'\', pa tak treba napraviti i na HTV-u za dobrobit svih građana naše države.Sretan i Blagoslovljen Uskrs svima čiji je to Blagdan!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.