Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BRANITELJI NAGRADILI IZNIMNOG ĆOVJEKA

Veliko zlatno srce Milanu Bandiću

Milan Bandić
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
26.03.2016.
u 10:08

Zagrebački gradonačelnik priznanje će dobiti zbog svog angažmana oko humanitarnih akcija i pomaganja hrvatskim braniteljima

Udruga branitelja Domovinskog rata Zagrebački velesajam (UBDRZV) i Udruga hrvatskih branitelja Domovinskog rata 91. (UHBDR91.) izvijestile su da su, u suradnji s drugim udrugama proizašlim iz Domovinskoga rata, dodijelile "Veliko zlatno srce" za 2016. Milanu Bandiću, zagrebačkom gradonačelniku.

"Ovo će priznanje hrvatski branitelji uručiti ovom iznimnom čovjeku, prije svega, zbog njegovog angažmana oko niza vrlo uspješnih humanitarnih akcija, zbog pomaganja hrvatskim braniteljima te njegova angažmana oko promicanja vrijednosti slobodne, samostalne i neovisne hrvatske države", navode u priopćenju predsjednici udruga Željko BaćaMladen Pavković.

Najavljeno je da će priznanje gradonačelniku Bandiću uskoro biti uručeno u Zagrebu.

>> Bandić Gunjanima daruje 18.000 pilića. I hranu za njihov prirast

Komentara 32

KA
kažemja
12:41 26.03.2016.

Prvo, bivši sam branitelj točnije veteran i ne želim da netko u moje ime djeli nagrade tom čovjeku koji je na uvjetnoj slobodi plaćenoj 15miliona kuna , čovjeku koji je optužen za milijunske malverzacije i korupciju! Drugo, ako je nekome nešto i pomagao to je radio sa tuđim tj. našim novcem poreznih obveznika , jer ne zaboravimo da Zagreb ima najveći prirez u Hrvatskoj! Više vrijedi nečijih 5, 10 ili 50 kuna koje otkine od svojih usta nego Bandićevi milijuni ! Sve on to radi smišljeno i diže si rejting tuđom lovom!

MA
maliMalecki
10:23 26.03.2016.

Lako je tuđim *urcem slamu mlatiti...

DO
domljani
11:03 26.03.2016.

fuj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije