Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMOCIJA U GOSPIĆU
Povratak na članak

Veliko zanimanje za prvu knjigu ravnatelja NP Plitvička Jezera

Okupljenima, ali i svome dragome prijatelju, obratio se i ministar Darko Milinović, koji nije skrivao ponos.

Komentari 4

RA
radoslobađa
14:45 19.03.2011.

Zanimljivo društvance komunista, udbaša, političkih kurvetina, skojevaca

VL
Avatar zampzmija
zampzmija
22:33 19.03.2011.

Alaj smo se sastali bećari,poltron do poltrona poštenjačine..bivše ,,KOMUNJARE,,a sada ADEZE DOMOKRADICE

VL
KA
karambita
11:37 20.03.2011.

A da ih priupitamo kako se krumpir sadi, ma ni jedan nema pojma, samo prazna prica, tj, sviranje qurcu....ebes rad, bolja je ladovina

VL
Avatar vitez
vitez
15:46 21.03.2011.

Čujemo da se Šutiću sprema opet namješten natječaj za dekana Veleučilišta u Gospiću koji j eupravo u tijeku i izašao je 28.veljače i traje 30 dana. On je kroz namješten natječaj i postao ravnatelj NP PLITVIČKA JEZERA. Čovjek od povjerenjaa Milinovića. NATJEČAJ i KNJIGA su uskoj vezi kao i dolaženje ministra FUCHSA na promociju knjige. I to onog Ministra Fuchsa koji je odgovoran što je imenovao učitelja Lonćara za ravnatelja u Korenici a optužen je za pedofiliju, a sve kako bi udovljio Milinoviću i županu Ličko-senjske županije. Tako i Šutića treba imenovati za dekana Veleučilišta, čovjeka koji je autom namjerno htio zgaziti svojeg profesora djelatnika dok je Šutić obnašao funkciju ravnatelja Srednje škole u Otočcu, pa su se profesori pobunili i stupili u štrajk i otjerali Šutića prije 12 godina iz škole, a sada će biti dekan!!! SRAMOTA ZA HDZ! ZA MILINOVIĆA!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.