Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
humanitarna donacija

Veliko srce radnika DIV-a: Skupili 104.520 kuna za obrazovanje djece

humanitarna akcija,div (1)
DIV
15.03.2013.
u 10:42

Sinoć su čekovi na iznos od 70.000 kuna te 34.521,50 kuna, uručeni Esmeraldi Sunko, ravnateljici Centra ''Juraj Bonači''

U povodu završetka humanitarne akcije i koncerta pod pokroviteljstvom DIV Grupe u organizaciji Moto kluba Fjaka u četvrtak navečer je u prostorijama Centra za odgoj i obrazovanje "Juraj Bonači'" upriličena svečanost dodjele donacijskih čekova za prikupljene iznose. 

U ime DIV Grupe, ček na iznos od 70.000 kuna te ček od prikupljenih sredstava kupljenih putem donacijskih kupona na iznos od 34.521,50 kuna, Esmeraldi Sunko, ravnateljici Centra '"Juraj Bonači",' uručili su Josip Jurišić, voditelj odnosa s javnošću Brodosplita i članovi Moto kluba Fjaka s voditeljem Hrvoje Perić-Amigom.

Humanitarna akcija uspješno je završena, za što su najviše zaslužni Brodosplitovi radnici i njihovi prijatelji, ali i mnogi dragi i dobri ljudi koji su prepoznali značenje ovog humanitarnog projekta i pomogli svojim prilozima.

>>Sad možemo kupiti plahte, ručnike, TV i linije za dječje sobe

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije