Naslovnica Vijesti Hrvatska

Veliko priznanje za doprinos razvoju poduzetništva

Međunarodni komitet uručit će u Dubrovniku županu Kožiću nagradu “Stvaratelji za stoljeća”.
04. ožujka 2018. u 12:15 0 komentara 151 prikaza

Zagrebačka županija ovogodišnji je dobitnik velike nagrade i priznanja “Stvaratelji za stoljeća” za doprinos razvoju poduzetništva u srednjoj i jugoistočnoj Europi. Županija je prestižnu nagradu osvojila u konkurenciji od 194 predložena kandidata iz sedam zemalja (Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Hrvatska, Italija, Makedonija, Njemačka i Srbija), a o dobitnicima je odlučivao neovisan trinaestočlani Međunarodni komitet za dodjelu nagrada i priznanja.

Stjepan Kožić Jednoglasno Kožić opet izabran za predsjednika županijskog HSS-a

Veliku nagradu i priznanje “Stvaratelji za stoljeća” Županija je zaslužila zahvaljujući statusu jedne od gospodarski najstabilnijih domaćih regija koja je u samom vrhu razvijenosti u Republici Hrvatskoj. Prestižna nagrada županu Stjepanu Kožiću uručit će se u Dubrovniku u sklopu Regionalnog summita poduzetnika “300 najboljih”.

- Da se dobar glas daleko čuje potvrđuje i ovo regionalno priznanje na koje smo iznimno ponosni. Zagrebačka županija na čitav niz načina pomaže svoje gospodarstvo, naročito bespovratnim potporama za koje iz godine u godinu postoji sve veći interes među poduzetnicima - rekao je Kožić te dodao da je ova nagrada rezultat zajedničkih napora Županije te županijskih gradova i općina da osiguraju adekvatne uvjete za razvoj poduzetništva na svom području.

Sveti Ivan Zelina: Predstavljen plana rada zimske službe Zagrebačke županije Zimska služba Sa snijegom će se boriti gotovo 300 ekipa, pripremili i 24.000 tona soli

- Prvenstveno mislim na 20 aktivnih poduzetničkih zona u čiju je infrastrukturu u posljednjih 10 godina Zagrebačka županija uložila gotovo 35 milijuna kuna. Zahvaljujući sjajnom poslovanju županijskih poduzetnika broj nezaposlenih trenutno je najmanji od osnutka Županije, a Zagrebačka županija bilježi i najveći rast zaposlenosti od svih županija u RH u razdoblju od 2011. do 2016. godine i to 10,3 posto - istaknuo je Kožić.

Stjepan Kožić socijalna skrb i zdravstvo Crvenom križu župan Kožić u ovoj godini daje 1,1 milijun kuna Pametni stup za bicikliste Stiže izum iz Topuskog Na solarnim se stupovima servisira bicikl i puni mobitel Podzemni kontejneri Odvojeno prikupljanje otpada od 1. veljače Uredba na snagu stupa za 20 dana, a mi ćemo za nju biti spremni tek 2020.
SightRun
PAMETNIJE TRČANJE
Oduševljeni smo: Aplikacija koja spaja tehnologiju, trčanje i putovanja

A1 izdvaja za Vas

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.