Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Žrtve

Veliko olujno nevrijeme poharalo BiH, poginuo 65-godišnjak

nevrijeme bih
Foto: Screenshot Youtube
24.08.2014.
u 12:29

Policija je pronašla 65-godišnjaka pronađeno uz korito Jošavke kod Banje Luke

Olujno nevrijeme  jučer iza 16 sati u više naselja na sjeveru općine Usora, u Doboju, Gračanici, Srebreniku, Prnjavoru i Bijeljini. Led veličine oraha padao je velikom brzinom, nošen jakim vjetrom i kišom. Načinjena je znatna šteta na vozilima, ali i poljoprivrednim usjevima i voćnjacima u većini naselja, piše doznajemo.com.

Na Tešanjci vjetar je skinuo krovnu konstrukciju koja se srušila na parking.Ondje se nalazilo petnaestak vozila kupaca koja su ostala zarobljena ispod urušenog krova. Policija je pronašla 65-godišnjaka pronađeno uz korito Jošavke kod Banje Luke. Medijima su očevidci rekli kako ga je odnijela bujica nakon čega ga više nisu vidjeli.

>> Prevrnula se brodica s četveročlanom obitelji, jedno dijete zadržano u bolnici

Ključne riječi

Komentara 3

PO
ponavljac
13:01 24.08.2014.

Za pretpostaviti je da naši vrhunski stručnjaci sa kojekakvim diplomama u hrvtaskim vodama i DUZS neće pratiti ovkve vijesti ni vodostaje Une, Vrbasa i Bosne , jer to su rijeke u drugoj državi i nema nikakve veze što se ulijevaju u Savu . Pa ne dobivaju oni plaćice od 10 000 kn da bi radili za opće dobro, nego za svoje dobro

Avatar gecdra
gecdra
13:01 24.08.2014.

I kakve to veze ima sa večernjakom ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije