Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nevrijeme

Na Visu grom udario u katamaran, više od 25.000 udara munja na srednjem Jadranu

Nevrijeme na Visu
Foto: Screenshot Instagram
09.07.2019.
u 22:52

DHMZ javlja kako će sutra vrijeme u Hrvatskoj i dalje promjenljivo i nestabilno, a osobito na Jadranu i uz njega. Jačih pljuskova pa i grmljavinskih nevremena bit će ponajprije u Dalmaciji

Veliko nevrijeme pogodilo je danas otok Vis, o čemu svjedoče i snimke koje kruže društvenim mrežama.

Na Instagramu je tako između ostalog objavljena snimka iz uvale Vis na kojoj se može vidjeti i kako grom udara u katamaran:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ko prezivi...pricat ce

Objavu dijeli Luka (@luksim20)

- Tko preživi, pričat će - objavio je autor snimke.

Sustav Blitzortung u srednjem je Jadranu u 120 minuta detektirao više od 25 tisuća udara munja, prenosi Dalmacija danas.

Na Dugom otoku danas je do 22 sata palo čak 56 litara kiše. U Vinaliću kraj Vrliku je palo 45 litara, a slijede Hrvace 32, Dugopolje 30, Zadvarje 29, Dinara i Mala Paklenica 26, Zlarin i Murter 25..

Kasno navečer grmljavinsko nevrijeme premjestilo se nad južnu Dalmaciju.

DHMZ javlja kako će sutra vrijeme u Hrvatskoj i dalje promjenljivo i nestabilno, a osobito na Jadranu i uz njega. Jačih pljuskova pa i grmljavinskih nevremena bit će ponajprije u Dalmaciji, dok će se tijekom dana u središnjim i istočnim predjelima, potom i na sjevernom Jadranu postupno razvedravati. Zapuhat će slab i umjeren sjeveroistočni i sjeverni vjetar, na Jadranu bura, umjerena i jaka, podno Velebita s olujnim udarima.

Najniža jutarnja temperatura kretat će se od 13 do 17, na Jadranu od 18 do 22. Najviša dnevna većinom između 23 i 27 °C.

Ključne riječi

Komentara 4

SR
sramitese
22:20 09.07.2019.

ovoga nista nije bilo..za vrime tita i one drzave..

Avatar El-Delinquente
El-Delinquente
07:14 10.07.2019.

Opet razlog zbog cega ce nam turisticka sezona propasti. U Grckoj i Turskoj toga nema, a kamoli u Francuskoj i Italiji. Bar sam to tako cuo od jednog jugoskolovanog strucnjaka, oni se u sve razumiju.

GG
grga.grden
08:26 11.07.2019.

Kažu 25000mujna a možda ih je bilo 24998 ko ih je brojao tam brzo majke ti i novinari svi rade sve protiv hrvatske i protiv turizma pa zaszo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije