Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mišljenje građana
Povratak na članak

Veliko istraživanje nakon rekonstrukcije: Tko je još trebao napustiti Vladu

Posljednja rekonstrukcija, smatra većina građana, provedena je zbog pritiska javnosti. To misli njih 56 posto

Komentari 9

JK
ja-kan
06:11 23.07.2019.

A što je to Plenković učinio u borbi protiv korupcije i klijentelizma? Ah da, uveo je u Vladu Vrdoljakov HNS. :)

VL
I1
ing-12345
00:51 23.07.2019.

Cijela ova vlada treba otići jer je korumpirana i izdajnička. Upravo je DW objavio da je Hrvatska jedna od samo 8 zemalja EU koja je danas pristala prihvaćati ilegalne imigrante na sastanku ministara unutrašnji i vanjskih poslova u Parizu na prijedlog Njemačke i francuske. Ovaj Plenković i njegovi HDZ klimavci nas uništavaju.

VL
BU
burza
00:10 23.07.2019.

Nemoze ulica voditi drzavu vodi je premijer ako nesto nevalja on odgovara na sljedecim izborima gradani donose svoj sud za ili protiv samo pogledajte Hajduk gdje je kad ga vodi ulica

VL
Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
08:31 23.07.2019.

Dvojica upadaju u oči, Kujundžić i Pavić. Ministar Kujundžić je vrstan liječnik i znanstvenik koji kao takav još danas aktivno radi pored ministarske dužnosti. Naslijedio je samo dugove u zdravstvu kao i navalu odlazaka medicinskog osoblja iz Hrvatske. Imao je stalne napetosti s dijelovima zdravstva ali i stalan pritisak politike da hrvatsko zdravstvo liječi i one koji nisu iz svojih plaća odvajali za njega. Najnoviji pritisak su novi branitelji koji su se javili iz BiH, članovi njihovih obitelji i tko zna tko već. U tome mu vlada uglavnom samo odmaže. Izvrsno je odradio krizu u Metkoviću međudržavnim ugovorom s BiH pa se sad teški bolesnici mogu liječiti u Mostaru, na 35 minuta vožnje. Otvorio je dostupnost skupih lijekova i dao nadu mnogima. Što je mogao više u okruženju kakvo je dobio? Iz Imotskog je i ministar Marko Pavić. Radio je niz godina kao profesionalni znanstvenik sa skromnim rezultatima za puno radno vrijeme znanstvenog angažmana. Svojim bahatim stavom nanio je veliku štetu Plenkovićevoj vladi jer se nekorektno odnosio prema sindikatima i izazvao referendum. U njegovim nastupima očiti je nesrazmjer između poznavanja sadržaja i količine teksta. To je rezultat vježbanja govorenja bez obzira na poznavanje sadržaja poput "debata" gdje je Pavić uvježbao metodu govorenja "u prazno" ili "zašprehavanje" koja mu očito prolazi kod Plenkovića. Ostaje kao trajni Plenkovićev problem zbog niske radne discipline i efikasnosti kao i nepoznavanja područja u koje se ugurao.

VL
DV
dvorskaluda
05:46 23.07.2019.

Prvi je svojim primjerom, trebao otići Plenković, a potom i svi. Posljedice vladanja onih koji misle samo na sebe, rasprodaju Hrvatsku, uništavaju svaku nadu našoj djeci - gledamo već više od 25 godina. Nije dovoljno izvlačiti Domovinski rat i obljetnice, slaviti nogometne uspjehe - pa tak se radilo i prije, gdje su promjene na bolje, gdje je procvat Hrvatske,gdje su radna mjesta,gdje je bolji život.

VL
PR
prigorka
04:17 23.07.2019.

svi trebaju otici, od njihovog rada , nema koristi, nego stete

VL
NB
nikola.boromisa11
06:20 23.07.2019.

Premijer koji nema sluha za korupciju je nesposoban premijer a uz to je i čisti karijerista.Njega samo zanima on sam.

VL
Avatar comparator
comparator
06:07 23.07.2019.

Većina Hrvata misli (njih 80%) da je novac vredniji od suverenosti i na izborima izabere one koji ih prevare obećanjima da će im baš ta prodana izdajnička Briselska uvlakačka garnitura osigurati boljitak. Oko cca 40 % građana ne svojom krivicom baš nikad ništa nije privrijedilo u životu ali je uvjek tražilo pravo na novac ,položaj u društvu kao zaštićena skupina. Upravo dio glasačke mašinerije vjeruje u laži onih koji ih anketrraju kako bi provjerili koliko daleko mogu ići u svojoj prevari .

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.