Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ministar pravosuđa Bozdag:
Povratak na članak

Veliko 'čišćenje' se nastavlja: Privedeno 6000 ljudi u Turskoj

​Predsjednik Recep Tayyip Erdogan po dolasku u zemlju najavio je veliko "čišćenje" turske vojske i pravosuđa. Spomenuo je i mogućnost uvođenja smrtne kazne

Komentari 3

ZZ
zztopigor
14:08 17.07.2016.

nekako mi mirise kao da je Erdogan imao vec pripremljen spisak pucista i prije nego je navodni puc pokrenut.

VL
IS
Iszrian
15:41 17.07.2016.

Nebi imao ništa protiv diktatora Erdogana kad bi ovaj bio fokusiran samo na svoju zemlju, ali on ima ambicije kako na balkanu a tako i na bliskom istoku. Mrzi Asada iz dna duše, Kurde isto, Iran također. Moguće je da će Tursku povesti u ratni pohod na Irak i Siriju, a o suradnji s ISIL-om da i ne govorim.

VL
Avatar Baroudeur
Baroudeur
14:59 17.07.2016.

Jedan ovakav amaterski puc...Pa da je to 1og travnja bio bi dobar vic. Ovaj Erdo je opasan jer sanja ponovo osnoviti Otomansko carstvo!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.