Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UBIJENA DARJA DUGINA

Veliki udarac za ruski ratni stroj: Upitno je tko je bio pravi cilj podmetnute bombe

21.08.2022.
u 20:02

Darja Dugina istaknuta je zagovornica Putinove politike i agresije na Ukrajinu, zbog čega je bila i na popisu sankcioniranih od Ujedinjenoga Kraljevstva zbog širenja propagande i lažnih vijesti o ratu Rusije protiv Ukrajine. Dugina je bila sankcionirana i od Sjedinjenih Američkih Država. Kako prenosi Hina, Ured za kontrolu inozemne imovine ministarstva financija SAD-a (OFAC) sankcionirao je Duginu u ožujku ove godine zbog njezina doprinosa članku na web stranici United World International (UWI) u kojem se sugerira da će Ukrajina "propasti" ako bude primljena u NATO. Dugina je studirala filozofiju na Moskovskom državnom sveučilištu, a bila je glavna urednica UWI-a.

Komentara 27

Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
08:23 22.08.2022.

A što kaže na ovo ministarstvo obrane UK u svom brifingu? Možda je njihov potpis u pitanju?

DU
Deleted user
21:55 21.08.2022.

Salman Rushdie i Dugini, Darija i otac! O koliko isplivalog licemjerja i tragične izpolariziranosti, jednoumlja, u kojem je ispravno samo ono što i kako mi mislimo, pišemo i filozofiramo, ali ne i onog drugog.

TA
tabula
08:23 22.08.2022.

Pravdati ovakvo tipično mafijaško ubistvo zapadnim sankcijama prema njoj (a koji Rus nije pod sankcijama?) samo nam pokazuje stanje demokracije na zapadu. Još odvratnije je što se aplaudira ovakvom odvratnom aktu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?