Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRODAJE SE NA NJUŠKALU

Veliki ste fan Seinfelda? Onda u svojem domu morate imati veliki portret Kramera

kramer
Foto: Njuškalo
23.11.2016.
u 17:12

Ako nemate novca, a želite Kramera u svojem dnevnom boravku, onda pripremite neki skuter ili iPhone za zamjenu

Daleke 1989. godine počelo je emitiranje humoristične serije Seinfeld koja je vrlo brzo postala popularna.

Serija je dobila mnoga priznanja te ju je čak i američki TV Guide proglasio najboljom serijom. Glavnu ulogu ima Jerry Seinfeld, a radnja se vrti oko njega i njegovih prijatelja. Najpoznatiji je zasigurno Cosmo Kramer koji je poznat po svojem legendarnom ulazu u stan kao i šlampavosti koja je nasmijala mnoge.

Ulogu Kramera glumi Michael Richards, a pravi fanovi mogu imati njegov portret u stanu. Slika veličine 130 x 100 centimetara prodaje se na Njuškalu za 3000 kuna, a prodavač navodi da je slika (ulje na platnu) pogodna za veće prostore te je vrlo atraktivna.

Ako nemate novce a želite Kramera u svojem dnevnom boravku, onda pripremite neki skuter ili iPhone za zamjenu. Ponudu pogledajte ovdje

>> Kramer je shizoidan, Jerry perfekcionist, a George ima problem s egom

Ključne riječi

Komentara 1

M3
Miške 3
05:53 24.11.2016.

Neću komentirati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije