Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STATISTIKA HZMO-A
Povratak na članak

Veliki rast nezaposlenosti zbog koronakrize, ugostiteljstvo i turizam u najgorem položaju

Među djelatnostima s rastom u odnosu na ožujak je pružanje smještaja te pripreme i usluživanja hrane, za 0,7 posto. Razlog tome je oporavak nakon ožujka kada je ta kategorija snažno pala, za 6,4 posto.

Komentari 2

Avatar hadezeovci za Milorada
hadezeovci za Milorada
10:14 07.05.2020.

Žalite se Ribiču i sindikatima.

VL
SI
sisavac
09:41 07.05.2020.

ma koji najgori položaj u ugostiteljstvu, turizmu, oni ionak žive sezonski, ogromna većina njih. sad se tu nariče nad njima, a deru nas cijenama 48 godina! ne izdaju račune, varaju sve i koga stignu, to je njihov modus operandi, nisu to anđeli da bi ih sad sažalijevali. u americi bez posla ostalo 30 mil ljudi... znate kolko je to? to je 10% stanovništva, i nigdje nema nekakvih povika, traženja smjene kompletne administracije, senata i kongresa! 10%!!! halo, to bi u hrvatskoj značilo da je bez posla ostalo 400.000 ljudi! kod nas bi bio 'rat'! treba prihvatiti stanje, prilagoditi se i nastaviti sa životom. da, kao prije, ne prihvatiti njihovu neku 'novu normalnost'! bolest je zarazna u rangu gripe, ništa posebnog, jedino što je malo pogubnija za jako stare i teže bolesne. samo njih treba ciljano obraditi, da ne velim izolirati. i što sad?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.