Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
maribor

Veliki požar u tvrtki za preradu sirovina, odjekuju detonacije

požar u mariboru
Screenshot
21.07.2013.
u 17:28

Na mjestu požara koji je buknuo oko 13 sati odjekuju detonacije pa je policija zamolila građane koji žive u blizini da zatvore prozore

U tvrtki \'Gorenje Surovina\' na predjelu Tezno u Mariboru buknuo je požar. Vatrena stihija buknula je oko 13 sati, a požar gase lokalna dobrovoljna vatrogasna društva i vatrogasci iz Maribora, piše slovensko Delo.

Na mjestu požara odjekuju detonacije pa je policija zamolila građane koji žive u blizini da zatvore prozore.

Brojnim građanima požar je uništio automobile, a policija savjetuje svima da se što više udalje od mjesta požara. Vatra je, navodno, buknula nakon puknuća plinskog ventila.

Inače, tvornica Gorenje Surovina d.o.o. bavi se prerađivanjem sekundarnih sirovina, uglavnom plastike i papira.

>> Požar prijetio plinovodu i benzinskoj, buknuo među minama

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije