Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Progutala ga vatra
Povratak na članak

Veliki požar u brazilskom muzeju: Uništen kostur dinosaura i najstariji ljudski fosil

Muzej je osnovan 1818. a u njemu se nalazi nekoliko ključnih kolekcija, uključivo egipatsku kolekciju, grčko-rimske artefakte, paleontološku kolekciju u kojoj se nalazi i kostur dinosaura pronađen u regiji Minas Gerais kao i najstariji ljudski fosil pronađen u Brazilu

Komentari 7

Avatar nekakav
nekakav
07:54 03.09.2018.

jedino na što u muzeju trebaju paziti je zaštita od požara i krađe. i te dvije stvari ne rade kako treba.

VL
Avatar @proma-trač
@proma-trač
08:27 03.09.2018.

Kostur dinosaurusa je najvećim dijelom bio sastavljen od plastike, tako da to i nije neki "neprocjenjivi gubitak" kako se to ovdje u članku naglašava. Do sada nikad nije nađen ni jedan kompletan kostur. Od nekakvoga nađenog zuba ili kakve koščicee tkz. znanstvenici sklepaju ogromnu aždaju i onda podastiru neke svoje lude kvaziteorije. Za što sve ljudi dobivaju novac da čovjeku prsne mozak.

VL
MI
midea
10:16 03.09.2018.

kostur dinosaura ne postoji nigdje u svijetu , dinosauri su izmišljotina filmske industrije i biznisa!

VL
ZM
zmijoljubaccc
08:14 03.09.2018.

Egipatska i rimska zbirka. Aha. Iskopavanja sigurno u brazilskom ogranku tih carstava. :-)

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.