Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vatra

Veliki požar podno Kleka gasi 50 vatrogasaca

Požar Šibenik (1)
Duško Jaramaz/PIXSELL
02.04.2012.
u 20:01

- Teren je nepristupačan, a vatrogasci se moraju četveronoške penjati po stijenama da bi ugasili vatru koja se brzo širi zbog vjetra koji puše - kazao je zapovjednik JVP Ogulin, Ivan Luketić.

Nakon što je u nedjelju stavljen pod kontrolu, požar šume i raslinja podno Kleka se se zbog vjetra razbuktao, piše 24 sata. Požar gasi oko 50 vatrogasaca kojima pomažu i djelatnici Hrvatskih šuma.

- Teren je nepristupačan, a vatrogasci se moraju četveronoške penjati po stijenama da bi ugasili vatru koja se brzo širi zbog vjetra koji puše. Borimo se koliko možemo, a vatrogasci su na izmaku snaga. – kazao je zapovjednik JVP Ogulin, Ivan Luketić. U blizini požarišta, srećom, nema kuća niti naselja.

Više pročitajte u izvornom članku.

Ključne riječi

Komentara 2

VI
Vito
07:57 03.04.2012.

Veliki požar podno Kleka gasi 50 vatrogasaca Objavljeno u 20:01, znači da je požar počeo prije... Je li po danu, ili po mraku? Zar nema helikoptera koji bi mogli uzletjeti i po mraku te pogasiti taj požar? Gdje se sad sad nalazi onaj robot koji može s kilometar udaljenisti ugasiti požar pa da se vatrogasci ne moraju četveronoške penjati po stijenama?

MI
mightymraz
14:12 03.04.2012.

Nekoliko manjih požara se moglo vidjeti s vrha Kleka. Znam jer sam bio u nedjelju na kleku i došli smo na vrh oko 15:30. Iskreno mislim da se ovdje radi o onim pozarima koji su zapaljeni namjerno zbog korova i ostalih gluposti, ali im je ocito otislo van kontrole.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije