Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ITALIJA

Veliki požar na rimskoj željezničkoj postaji

Tiburtina u Rimu
24.07.2011.
u 13:13

Požar koji je buknuo na postaji Tiburtina, strateškom čvoru talijanske željeznice, izazvao je tešku situaciju u prometu

RIM – Veliki požar buknuo je u nedjelju ujutro u četiri sata na Roma Tiburtini, jednoj od rimskih željezničkih postaja koja je ključni čvor i za vlakove velikih brzina, a trenutačno se obnavlja. Vatrogasci su nakon višesatnog gašenja uspjeli ući u prostore u kojima je buknuo požar. Istraga ne isključuje mogućnost da su požar podmetnuli pripadnici pokreta NO TAV, koji se protivi vlakovima velikih brzina.

Talijanske željeznice pozvale su putnike čiji vlakovi prolaze postajom Roma Tiburtina da odustanu od putovanja jer vlakovi kasne.

– Požar koji je izbio na postaji Tiburtina, strateškom čvoru talijanske željeznice, prouzročio je tešku situaciju u prometu – izjavio je ministar prometa i infrastrukture Altero Matteoli.

Požar je izbio u dvorani iz koje se upravlja skretnicama. I semafori su izvan upotrebe. Ta je centrala potpuno nova, tek nedavno postavljena u sklopu potpune obnove cijele postaje koja će postati ključnom posebno za vlakove velikih brzina, koji više neće dolaziti na postaju Termini.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar DoubleW
DoubleW
09:05 25.07.2011.

Nemoj preuranjeno donositi zaključke, pričekaj što će reći Stockholm i Huston na ovu vijest. Ako itko zna ona su to oni.

OB
-obrisani-
03:13 25.07.2011.

Istraga ne isključuje mogućnost da su požar podmetnuli pripadnici pokreta NO TAV, koji se protivi vlakovima velikih brzina. >>>>>>>>> da nego sto NO TAV ..... Nisu li sve zapadne agencije jucer javile kako su najvjerovatnije islamofasisti nacinili masakr u Norveskoj. Nije li cak jedna islamisticka skupina preuzela odgovornost za napad.......Pljuc

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije