Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
10.11.2014. u 12:00

Čelnik Sindikata šuma o namjeri Uprave Hrvatskih šuma da u najam da stanice za tehnički pregled

Uprava Hrvatskih šuma planira dati u najam stanice za tehnički pregled u Đurđevcu i Delnicama koje ostvaraju milijunske dobiti. Kako vi gledate na to?

Neprihvatljiva je poslovna politika  Uprave da se Hrvatske šume bave samo svojom osnovnom djelatnošću jer bi takvom politikom tvrtka ostala bez velikog broja poslova, a koji su propisani u Izjavi o ustroju Hrvatskih šuma kao predmet poslovanja tvrtke. Takva politika  vodi siromašenju trgovačkog društva.

Što ćete poduzeti da spriječite tu nakanu Uprave?

Hrvatski sindikat šumarstva poslao je dopis članovima Nadzornog odbora Hrvatskih šuma kojim traži da uskrate suglasnost Upravi za davanje u zakup stanica za tehnički pregled vozila. Neopravdano je davati stanice u zakup kada one ostvaruju dobit.

Što mislite, zašto uprava želi dati te stanice u najam?

Uprava ne može reći da se šumari ne znaju baviti time i na primjeru stanica za tehnički pregled dokazuju da država zna gospodariti, ali očito je netko od velikih igrača bacio oko na navedene stanice.

>>Hrvatske šume odriču se milijunske dobiti

>>Naštimali cijene nabave da prihvate više ponude

Komentara 9

DU
Deleted user
12:22 10.11.2014.

Tim "velikim igračima" pogoduje se sve ove godine, pa sada imamo što imamo - sve više kriminala, korupcije, razbojstava u pol dana. Sve nenormalno - postalo je normalno. Ako nešto dobro radi, nosi prihode - tko će normalan to "prodati" nekom? Takvim zahvatima kao npr. Gredelju posao "stoljeća" tramvaji i td. kredit, novi pogoni, "staro" zemljište i tvornica Gradu - čitaj MB-u, i onda, preko noći - ode Gredelj u propast, nema plaća, tko će vraćati kredit, a novi biznis na mjestu stare tvornice je već pokrenut - i to za Velike Igrače. Ma dajte više. Ah, da, mi smo, kako reče pok. Tuđman - stoka sitnog zuba kojoj nitko nije dužan ništa pitati, Mi samo Plaćamo Velike Igrače. Fuj

BF
brkonja fra brkati
12:23 10.11.2014.

Vrijeme je da Jakovinu odvezu u policijskom vozilu kao i Bandića.Nesposobni partijski glodavac je počeo nagrizati Hrvatske šume.

Avatar upitnik.pita
upitnik.pita
13:51 10.11.2014.

...na putu za Remetinec...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije