Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CYBERKRIMINAL
Povratak na članak

Veliki hakerski sukob moćnih velesila: Evil Corp na meti Amerikanaca

U operaciji protiv Evil Corpa sudjelovala su američka ministarstva pravosuđa i financija u suradnji s Britanskom nacionalnom kriminalističkom agencijom.

Komentari 3

TO
Toni66
00:27 06.12.2019.

Veliki hakerski "sukob moćnih velesila" ??? ne radi li se ikao i kod svih do sada sankcija Amerike protiv Onih koji jednostavno zarde snkcije da bi se neko domogao njihovog kapitala : ,Zamrznuti (oteti novac stranih država i njihovih firmimi smo imali kod Iraka Afganistana kod južnoamrelkih država pa Irana + sankcije je uobilajena kazna Amerike prema drugima naravno sa njihovim objašnjenjem i njihovom istinom . Odlukom močnih prema uvijek nemočnima.. Zanmo da je intrenet Američki i da sva moguča zaštita i špijunaža kroz to je smo kod provajdera i vlasnika interneta apsolutno dostupna i da se kontrolirati manipulirati u totalu ... .

VL
Avatar nekakav
nekakav
07:32 06.12.2019.

očito će iran morati zapljeniti pola američke 6. flote, kao kaznu zbog štete koju je prouzročio stuxnet, čista američko-izraelska umotvorina. jako volim ovakve akcije protiv hakera. što i tko su hakeri? dal je to nsa? ona ipak čita vaše e-mailove. cia? isto to radi. fbi? naravno. eu službe? također, kako koja ima priliku i sposobnost. zanimljivo da nije bit otkriveni sadržaji, već tko je kome provalio i objavio prljavi veš. da nije ovih hakera, mi ne bismo znali da 90% zapadnih biatlonaca ima dozvolu koristiti lijekove protiv astme, a da u medicinskom kartonu se ne vode kao astmatičari. a taj lijek ima zadivljujuću nuspojavu, pa eto, većinu medalja u nordijskim disciplinama osvajaju baš ti sa astmom.... tue je jako zanimljiv pojam, rezerviran samo za neke, i to se ne smije znati. sport je postala politička grana. nikog nije briga od čega i zbog čega su umrle neke američke sprinterice... amerikanci kontroliraju internet, i tu igračku im treba uzeti, internet je svjetska mreža. a nadzor ovi baš i ne žele ispustiti iz ruku...

VL
DU
Deleted user
05:07 06.12.2019.

dridex bolje nego stuxnet

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.