Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Veliki glumac se ubio, ali njegove uloge ostaju proslava duha i života

Nije moglo biti slučajno da je Robin Williams briljirao upravo u likovima koji duhom prkose uređenju svijeta

Komentari 5

Avatar lav_alex
lav_alex
20:17 17.08.2014.

Robin je bio genijalan glumac i dobar čovjek, sudeći po izjavama obitelji, kolega i susjeda. Tko smo mi da osuđujemo njegov postupak kada ne znamo zapravo ništa. Bolest su tek sad spomenuli. Možda tu leži uzrok. Sve u svemu, šteta čovjeka. Neka mu je laka zemlja. Obožavam gledati njegove filmove, osobito Društvo.. i Patcha. A duh iz Aladinove lampe je maestralan. Lijepo su ga ispratili porukom: Duše, sad si slobodan.

VL
Avatar EU afrodita
EU afrodita
20:58 17.08.2014.

Jedan trenutak slabosti ne može izbrisati sve ono što je u svom životu konkretno davao svojim bližnjima i kroz svoju umjetnost svima ostalima...Rest in Peace! "Upravo zato što je tako topao, osmijeh je lijepši od bilo kojeg cvijeta na svijetu" H.Wergeland

VL
Avatar ingenieurhr
ingenieurhr
10:47 18.08.2014.

lijepo razmišljanje kolumnista, jer čovjek može prepoznati pojedine uloge u vlastitom životu, a način na koji ih je Williams prikazao zaista je jedinstven. Ja bih još jedino dodao ulogu u kultnom The Fisher King.

VL
MA
matildica
13:39 17.08.2014.

kakva bizarnost toliko prostora posvetiti samoubojici

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.