Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GAF TJEDNA

Veliki fan desničara u jednoj večeri izgubio epitet mačo-političara

Foto: Reuters/Pixsell
1/3
04.02.2024.
u 09:58

Dugo je mađarski premijer terorizirao europske političare i pljuvao u lice ideji Europske unije, suverenosti država i nepovredivosti granica

Način na koji je mađarski autokrat Victor Orbán podvio rep ama baš nimalo ne priliči njegovu samonametnutom mačo-imidžu. Pa tako ne priliči više ni desničarima diljem Europe, kao ni hrvatskim ljubiteljima mađarskog aspiratora na hrvatske teritorije (a ima ih i u samom državnom vrhu), da se više klanjanju ovom Putinovu uljezu.

Naime, nakon što je ovaj "vetoman" pritisnut uza zid i kapitulirao bez da je dobio išta, pokušao se izvući pred svojim fanovima nesuvislim pravdanjem da se bojao kako će "europska sredstva koja nam pripadaju, a koja nam Europska komisija dosad nije dala, prije ili kasnije završiti u Ukrajini".

Dugo je mađarski premijer terorizirao europske političare i pljuvao u lice ideji Europske unije, suverenosti država i nepovredivosti granica. Ukrajinci mu to neće lako oprostiti, a buduće će mađarske vlade imati puno posla da bi izgladile s Kijevom sve što je Orbán zabrljao. On je sada poput boksača koji je dobio teške batine, ali možda ipak sprema neki novi podmukli udarac. Treba ga se još neko vrijeme čuvati.

GALERIJA Kaos u Bruxellesu: Bijesni farmeri pale vatru, policija se sukobila s njima

1/25
Ključne riječi

Komentara 8

TR
trpimir2022
17:55 04.02.2024.

Da je više ovakvih kao Orban, Europa bi bila spašena.

DU
Deleted user
10:18 04.02.2024.

Amerika odustala od korumpiranog narko rezima, pa od tih para I tako nista. On je barem izvukao novac za Madarsku.

RE
redalert
10:14 04.02.2024.

A što je on to izgubio? Isposlovao je financiranje mađarske,a od te silne pomoći ionako neće biti ništa. Ako je Amerika digla ruke jer nemože di će Evropa? Nebi mogla sa jeftinim plinom iz Rusija a ovako niti teoretski. Prosvjedi rastu,nezadovoljstvo raste i Orban čeka izbore! Nakon toga dalje...EU birokraciji stvarana desetljećima nemože se razmontirati preko noći. To je dugotrajan proces.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije