Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Velike stranke nikako da shvate da je novo doba

HDZ i SDP zacementirali bi dvostranačje jer veliki znaju što je za nas najbolje. Jok!

Komentari 7

DU
Deleted user
07:46 30.04.2018.

..komunistima tj.njihovoj dječici sdp-hdz ne odgovara demokratizacija izbornog sustava jer onda ne bi vladali..glavni operativac kolega,sova i pod zadnje dejan stari je udbaš koji zna da ukoliko do toga dođe njega se više ništa neće pitati..a ovi pioniri maleni kojii sad vode državu su od istog oca i gore matere..

VL
BR
Brontops
22:59 29.04.2018.

Novo doba je najocitije u medijima. Himalaya je patuljak naspram hrpama medijskog smeca.

VL
MI
Mimizo
11:54 30.04.2018.

zašto večernji ne objavi snimku gdje general srpske vojske pjeva četničku pjesmu pred vulinom i vukom jeremičem to nečete i krijete

VL
Avatar krcedolac
krcedolac
10:14 30.04.2018.

"Velike stranke nikako da shvate da je novo doba"....Ima neke razlike u Nigeriji, Kamerunu, Hrvatskoj!?

VL
BR
Brontops
22:53 29.04.2018.

Novo doba! Otici u robnu kucu i reci vlasnicima ducana da zive od kupaca a kupci zahtjevaju snizenje cijena. Otici u skolu i narediti ucitelju sto ce tvoje dijete uciti. Otici u zdravstvenu ustanovu i narediti im koje ce ti lijekove propisati. Etc. Novo doba!!!

VL
DR
droza
08:38 30.04.2018.

Ne usudim se ni pomisliti koliko će Pernarovih, Buljevih i Culejevih klonova završiti u sabornici eventualnim izmjenama izbornoga zakona. Tek tad ćemo uživati u "kvaliteti" saborskih rasprava.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.