Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prijeti niz gubitaka

Velike štete za Hrvatsku zbog Putinova rata: Mnogi će izgubiti radna mjesta, kako ih sačuvati?

08.03.2022.
u 21:00

Rublje se ne može unovčiti preko HNB-a, moći će se potrošiti samo u Rusiji. Hoće li izvoznici morati kupovati rusku robu i prodavati je izvan Rusije da bi došli do čvrste valute?

Komentara 100

AT
atlantisind
23:06 08.03.2022.

Mogle bi nase pudlice nesto nauciti od Orbana.

PH
Petarstijena-HR
22:44 08.03.2022.

Već je do 50% javnog mijenja protiv miješanja HR u rat u Ukrajini,a narednih dana antiratna histerija biti će još jača,jer vode države i narode EU u propast.

ZB
Zlatan.balkanac
05:00 09.03.2022.

Morate svatiti da je Nato i Amerika započeli rat. Svojom politikom prema ukranji. I ameri smjestili EU i uvukli ih u rat koji ne mogu dobiti. I sada Amerika raste a EU pada ekonomski a to je bio krajni cilj. Dok to ljudi svate e tad če biti kasno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?