Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON OČEVIDA

Velike štete: Imanje namjerno zapaljeno, Jaguar gorio zbog tehničkog kvara

U JVP Split vatrogascima uručena nova vatrogasna vozila
Ivo Cagalj/PIXSELL
03.11.2020.
u 14:03

Za počiniteljem se traga, a kada i ako ga policija nađe, možda onda pojasni motiv paleža.

Požar koji je u 4.30 u noći na 1. studenog izbio na gospodarskoj zgradi u Ulici Fuka u Gradecu, namjerno je podmetnut, utvrdila je policija nakon provedenog očevida. Kako je priopćeno iz zagrebačke policije, sumnja se da je za sada nepoznati počinitelj otvorenim plamenom zapalio drvo za ogrjev.

Vatra se ubrzo proširila na sijeno, poljoprivrednu mehanizaciju, drvene zidove te krovišta još dva gospodarska objekta.  U jednom od tih objekata bile su i životinje, a plamen je zahvatio i obiteljsku kuću. Srećom u požaru nije bilo ozlijeđenih osoba, a spašene su i životinje.

No usprkos tome, šteta je ogromna, pa je  48-godišnji vlasnik objekta oštećen, kako kažu u policiji za oko 200.000 kuna. Požar su ugasili vatrogasci, a zagrebačka policija je slučaj okvalificirala kao općeopasnu radnju. Za počiniteljem se traga, a kada i ako ga policija nađe, možda onda pojasni motiv paleža.

I dok je za požar gospodarskog objekta ustanovljeno da je bio namjeran, Jaguar zagrebačkih oznaka  koji se zapalio 2. studenog oko 19 sati na parkiralištu na Remetskoj cesti, gorio je zbog tehničkog kvara. Tako je barem priopćila zagrebačka policija nakon provedenog očevida, a za koliko je oštećen 59-godišnji vlasnik  vozila još nije utvrđeno. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije