Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povratak na članak

Velike hladnoće i mećava paralizirale život diljem Europe

Zbog "snježnog okova" nastali problemi u prometu i opskrbi stanovništva osnovnim životnim namirnicama i lijekovima. Njemačke vlasti savjetovale građanima da osiguraju veće zalihe hrane i lijekova

Komentari 7

OB
-obrisani-
15:41 09.01.2010.

Ma znam Sretni Sizife samo sam se malo nasalio na njegov racun.Vrijeme ja da bude hladno a da se klima mijenja pogledaj temparature po svijetu(Florida na granici smrzavanja,narance ce se skoro smrznuti,Kuba i Karibi poprilicno hladno za ovo doba godine.Kanada -20 i sjeverna Amerika.Doci ce nam\" toplija vremena poslije sutrasnjih izbora\"da ne kazem vruca i uzavrelija.Nadam se da si shvatio moju postavku!

VL
OB
-obrisani-
14:18 09.01.2010.

Globalno zatopljenje je na pomolu rece bivsi Americki predsjednik Bush J.i ostade ziv ali fala bogu ne vise na americkom prijedstolju.

VL
OB
-obrisani-
14:48 09.01.2010.

petar, to sto je jedna zima hladnija, to ne znaci nista. Mi tu govorimo o prosjecnim temperaturama kroz vise godina. A te su definitivno u porastu.

VL
KA
karambita
14:56 09.01.2010.

Evo dokaza da politicka laprdanja o globalnom zatopljenju nisu istina. Zima udarila svom zestinom- Gdje su sad ti tzv. strucnjaci da nam objasne kako je moguce da u periodu globalnog zatopljenja zima tako stegla?

VL
CI
cicibela
22:18 09.01.2010.

Kad ovako izgleda globlno zatopljenje, kako li tek izgleda globalno zahlađenje? Pitat ću Al Gora. on je dobio Nobelovu nagradu 2007. na tu temu.

VL
RE
rezonancija
13:45 10.01.2010.

Prvo globalno zatopljenje a onda zahladjenje ....kada se otopi puno leda na polovima nestace golfska struja...sto je vec i evidentno u engleskoj....a onda mini ledeno doba u europi i na cijeloj sjevernoj polutki....bankovni mesetari to vec dobro znaju pa sada je na rdu bankrot cijele juzne europe...jer ce jedino tamo trziste nekretnina imati vrijednost...zato je ta bratija postavila svoje ljude u vladajucem aparatu svake drzave da sto vise zaduze ...bas kao i kod nas njihovi ljudi...sanader i mesic..tako kad se proglasi bankrot da banda iz MMF-a uzme sve za nista....za dvije do tri godine europa ce imati samo par toplih mjeseci...

VL
ME
metoffice
23:17 10.01.2010.

Ma rezonancija ispadaš glup......inače se bavim klimatologijom i ne znam što je čudno da u sred zime recimo u norveškoj bude nekoliko dana sa -30,-35°C???U Njemačkoj je palo 25cm snijega a oni govore o paralizi potpunog prometa i kolpsu....ako imaš baku i djeda nek ti pričaju o zimama prije 60-70 godina kad je znalo u Dalmaciji biti 25cm ,pa nije bio smak svita....mediji napuhavaju...a dok ovo pišem na južnoj polutki vladaju temperature iznad 30°C!Znači dole je globalno zatopljenje a ovdje zahlađenje....ma bravo!!!Daj saberi se,golfska struja staje možda za nekih cca30 godina jer hladnoća nije dovoljna da je zaustavi ,praktički trebala bi se zaustavit vrtnja zemlje da bi ona stala...i zato na osnovu 10 hladnih dana ništa ne sudi,jer se idućih TJEDANA očekuje toplije vrijeme i sve se ovo poništava...i točka!!!!!!!!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.