Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stvaraju se kolone

Blagdansko ludilo: Pogledajte gužvu na obilaznici prema istoku. Zastoji i na graničnim prijelazima

Gužva na obilaznici
22.12.2018.
u 17:21

Iz HAK-a pozivaju na strpljenje i dodatni oprez

Gužve na našim prometnicama uobičajena su pojava u blagdansko vrijeme. Mnogi Hrvati iz inozemstva stižu na odmor u domovinu pa je pojačan promet, a najviše se mogu vidjeti vozila s njemačkim, austrijskim, švicarskim i ostalim registarskim oznakama.

HAK javlja kako je pojačan promet na autocesti A2 Zagreb-Macelj u smjeru Zagreba te vrlo gust na autocesti A3 Bregana-Lipovac u smjeru istoka. Na pojedinim dionicama vozi se usporeno, u kolonama u pokretu.

Video - Gužva na obilaznici u smjeru istoka

Iz HAK-a pozivaju na strpljenje i dodatni oprez zbog većih gužva koje se stvaraju.

Video - Na obilaznici se povremeno stvaraju kolone

Gužve su i na graničnim prijelazima pa se podosta čeka u Staroj Gradiškoj, Županji, Bajakovu i Tovarniku prilikom izlaska iz zemlje, a u Maclju i Harmici na ulazu u Hrvatsku.

Pogledajte i video - Kamera ispred tunela snimila nevjerojatan prizor, kako mu je to uspjelo?

Ključne riječi

Komentara 9

KL
Koka_Loka
17:56 22.12.2018.

U Staroj Gradiškoj??? Odmah oduzeti diplomu autoru teksta!

SE
senijor121
21:17 22.12.2018.

Život je ljude odvojio od najmilijih i žure puni želja i emocija svojima, a tetka đujica dvobac na JRT-u to naziva božičnim ludilom

DU
Deleted user
08:32 23.12.2018.

Savjet novinaru, svoje osobno ludilo ne povezuj s blagdanskim... I umjesto filmića, mogao si otići do Harmice i napraviti senzacionalnu snimku praznog graničnog prijelaza i kulturnih policijskih djelatnika.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije